mammashop

Alla recensioner

mammashop

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Club Creo

Club Creo

1 recensioner

Att pyssla och att skapa egna saker är något som väldigt många tycker om att göra, oberoende vilken ålder man &aum...

Logo Solhem Inredning

Solhem Inredning

2 recensioner

Med internet har det kommit flera positiva saker för konsumenten, likaså för producenten. Till exempel om man handlar möbler i...

Logo Shopping4net

Shopping4net

1 recensioner

På internet och online kan man hitta precis allting, om man i dagsläget inte vill eller orkar ta sig till butiken så behöver ...

mammashop

Att bli mamma och att skaffa en egen familj är något som många väljer att göra oberoende om det var planerat eller inte. När det kommer till att vara gravid och sedan ha sitt barn så vet man att man behöver inte bara tid utan även många olika produkter, inte bara till barnet utan även till mamman som väntar barnet. När det kommer till mamman så behöver hon produkter så som speciella kläder oftast, olika typer av amningsskydd eller speciella amningskläder, och även andra produkter som bröstpumpar etc. Och när det sedan kommer till barnet så behöver hon eller han ett eget badkar, kläder och leksaker beroende på ålder, produkter inom sömn och mat samt även säkerhetsprodukter som bilbarnstolar. Det finns många olika företag där ute som erbjuder dessa typer av produkter, men Mammashop är en av dem. 

Vad händer om det skulle hända något riktigt hemskt under graviditeten eller kanske under förlossningen, kan man få pengarna tillbaka på produkterna då? Är säkerhetsprodukterna ordentligt kollade eller kommer jag at behöva vara orolig över mitt barns säkerhet? Läs vad andra personer ansåg om företaget genom att inne hos oss läsa deras recensioner. 

Mer om Mammashop
Svenskt företag och nätbutik som har ett sortiment beståendes av cirka 4 500 produkter. Under 2006 etablerades nätbutik Mammashop och är idag en nätbutik som är verksamma inom olika länder i Skandinavien. De driver idag inte någon fysisk verksamhet utan är verksamma via sin nätbutik. 

I nätbutiken finns en sökfunktion som söker bland alla produkter i sortimentet, men det finns även olika produktkategorier beroende på vad kunden är ute efter. Företaget säljer produkter från olika varumärken som tex Krea, BRIO, MAMAMEMO osv. Ett nyhetsbrev har även Mammashop skapat och personer som prenumererar på det får info om kommande kampanjer och rabatter direkt till inkorgen på mejlen.

Vad erbjuder Mammashop? 
Kunden kan lägga till valfria produkter i kundkorgen och sedan gå vidare till själva leveransen samt betalningen. Den normala leveranstiden är mellan 2 till 4 arbetsdagar och det är Schenker som levererar kundernas paket. Väljer kunderna att handla för 500 kr eller mer så behöver de inte betala någon fraktkostnad, på ordrar som är mindre än 500 kr läggs det till en avgift på 59 kr inom Sverige. Till andra länder finns det en fraktavgift som alltid gäller oberoende ordervärde. Från och med att kunden har tagit emot sitt paket så har hen möjligheten att lämna tillbaka produkten inom 30 dagar förutsatt att den är i originalskick. För att göra det ska kundtjänsten kontaktas vilket kan göras antingen via e-post eller genom att ringa de direkt på mobilen. 

Åsikter om Mammashop
Har du som blivande mamma eller förälder någon gång handlat hos Mammashop? Om du har det så kan du väl berätta om du tyckte att produkterna var värda sitt pris, om du kommer att handla hos dem igen och om du tyckte om själva produkterna. Berätta även varför du tyckte om/inte tyckte om och kom ihåg att vara ärlig i din recension eftersom vi endast samlar pålitliga recensioner inne på vår hemsida. 


Råd till blivande föräldrar.