Partyhallen

Alla recensioner

Partyhallen

50% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

A
Annika Eriksson
Super nöjd fungerar precis som det ska. Prisvärt och snabb leverans. Läs vidare
U
Ulrika Lingefelt
Köpte stor heliumtub som inte var full ( eller ens halvfull) Trots bilder, mail och förklaringar hittar de tusen ursäkter som inte ens stämmer och lägger ansvaret på mig. Uruselt bemötande vid rekl...Läs vidare

Alla recensioner (2)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Krokar

  Super nöjd fungerar precis som det ska. Prisvärt och snabb leverans.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Stor Heliumtub

  Köpte stor heliumtub som inte var full ( eller ens halvfull) Trots bilder, mail och förklaringar hittar de tusen ursäkter som inte ens stämmer och lägger ansvaret på mig. Uruselt bemötande vid reklamation!


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Pen Store

Pen Store

1 recensioner

Välkommen till företaget som är vassast på pennor och konstnärsprodukter. Detta företag heter Pen Store och hos dem ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Partyhallen

Flera gånger under året dyker det upp tillställningar då man blir bjuden på en fest eller då man kanske själv ska styra upp en fest och bjuda alla vänner och bekanta. Något som även är väldigt vanligt är att gå på maskerad och klä ut sig, i synnerhet på hösten då det är Halloween. När det kommer till att gå på maskerad så måste man ju ha en klädsel att ha på sig. Är man ute efter maskeradkläder så kan man gå till någon fysisk butik och se hur utbudet ser ut, vissa göra det eftersom de då har möjligheten att prova alla kläder på, men alla har inte tiden till det. Så därför finns det även företag som erbjuder sina kunder maskeradkläder online via olika hemsidor. Partyhallen är ett företag som erbjuder sina kunder denna typ av produkter

Hur är kvaliteten på produkterna om man väljer att beställa från Partyhallen? Hur ska man ta sig till om man känner för att lämna in en reklamation eller om det är så att man får hem en söndrig produkt? Det är frågor man kan få svaret på genom att läsa andra personers recensioner. 

Mer information om Partyhallen
Företaget är både grundat och lanserat i Sverige och de erbjuder sina kunder partyprylar via sin hemsida. Företaget är verksamma via sin hemsida online, men de har även ett fysiskt hämtlager där kunden har möjligheten att själv hämta sina produkter efter beställning. 

Vad erbjuder Partyhallen sina kunder?
Företaget erbjuder produkter både till barn och vuxna, och inne på företagets hemsida har kunderna möjligheten att kolla igenom olika produktkategorier som tex kalastema, högtider, maskerad och så vidare. En sökfunktion finns även tillgänglig för kunder att använda. För att handla via hemsidan måste kunden vara 18 år eller äldre, eller ha målsmans tillstånd. Kunden har endast möjlighet att beställa produkter via företagets hemsida. Leveranserna sker via Postnord vilket tar mellan 1 till 2 arbetsdagar. Klarna har hand om betalningarna som sker via hemsidan vilket betyder att kunderna kan välja mellan att betala med kort, direkt via internetbanken, delbetalning samt faktura. Görs det beställningar via företagets hemsida så läggs det inte till någon fraktavgift om beställningen är på mer än 499 kr. I annat fall läggs det till en avgift på 45 kronor. 

Har du handlat hos Partyhallen?
Har kunderna några frågor eller funderingar så kan de komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post. Inne på företagets hemsida har kunderna möjligheten att kolla igenom olika villkor där de kan få svar på frågor som handlar om tex produkterna, hur man lägger en order eller hur leveranserna fungerar. Är kunden i behovet av att lämna in en reklamation kan hen göra det genom att först kontakta kundtjänsten, för att sedan gå vidare med ärendet. 

Har du någon erfarenhet av Partyhallen? Om du har det kan du skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om leveranserna, kundtjänsten om du kontaktade dem samt hur kvaliteten på produkterna var. 


Tips då man fixar inför fest.