Buttericks

Alla recensioner

Buttericks

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Pen Store

Pen Store

1 recensioner

Välkommen till företaget som är vassast på pennor och konstnärsprodukter. Detta företag heter Pen Store och hos dem ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Buttericks

Välkommen till festspecialisten som erbjuder ett stort och brett sortiment när det kommer till fest skämt, present och maskerad. Här är du välkommen oberoende om du vill besöka företagets webbutik eller varför inte gå in i någon av företagets fysiska butiker som finns lite överallt. Buttericks är den moderna festspecialisten som lever för både maskerad och fest.

Information om Buttericks
Buttericks historia går ganska långt tillbaka i tiden, i över 100 år har de erbjudit till en början produkter inom sömnadstillbehör men har efter det succesivt övergått till skämt- och maskeradartiklar. 1903 kom den första Buttericks till Sverige och efter det bröt tyvärr det första världskriget ut men då kan Buttericks bra in i bilden för att muntra upp stämningen i allt elände tog de fram några av de klassiska skämten, tex: konstgjorda vägglöss och pruttkudden. Buttericks har en välanvänd hemsida kan de har även fysiska butiker i Sverige i Göteborg, Stockholm, Lund, Malmö, Halmstad och Helsingborg. 

Vad erbjuder Buttericks?
Oberoende vad du är ute efter när det kommer till fest och högtider kommer du att kunna hitta det hos Buttericks. Företagets hemsida är otroligt lätt att använda och du kan smidigt hitta vad du är ute efter. Det du ser då du går in på hemsidan är toppsäljarna, nyheterna och de gamla klassiska skämten. Buttericks har ett stort sortiment med över 7 000 artiklar och även snabba leveranser, vilket innebär att du kan få ditt paket inom 1–2 arbetsdagar. När du ska göra din beställning kan du välja mellan några olika betalningssätt så att du ska känna dig så trygg och säker som möjligt, inte nog med det, Buttericks erbjuder 30 dagars öppet köp och fri frakt om du gör en beställning på över 500 kr. Om du gör en beställning på under 500 kr kommer det att tillkomma en fraktkostnad på 49 kr. Om du har vägarna förbi Buttericks fysiska butik som ligger i Stockholm har du även möjligheten att hyra dräkter till någon fest eller maskerad. Du kan gå in på hemsidan för att se vilka dräkter som finns i den butiken och sedan kommer du att få bra hjälp när du går till butiken för att prova dräkten och hyra den. Det går även utmärkt att göra en beställning via Buttericks om du gör det via ditt företag. 

Reklamationer, tips och kontakt med Buttericks
Om du skulle få hem en trasig eller söndrig vara ska du såklart meddela det direkt, du ska så snart som möjligt lämna in en reklamation genom att ringa företaget eller skicka e-post till dem, det går lättast att skicka e-post där du kan beskriva problemet noga och även bifoga bilder på felet. Om du har några frågor kan du kontakta Buttericks via e-post eller på telefon, de försöker alltid svara på alla frågor inom 48 timmar, detta kan dock fördröjas om det är helgdagar. 

Glöm inte att skriva en egen recension om företaget om du har handlat festliga prylar av dem eller annars har några tankar och åsikter om dem.