PadelXpert

Alla recensioner

PadelXpert

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn

Goalinn

1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline

Dackonline

4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

PadelXpert

Vart ska man vända sig om man är ute efter nya padel produkter? Ska man åka till en fysisk sportaffär och hoppas på det bästa, eller ska man vända sig till någon utav de många nätbutikerna som finns tillgängliga? I detta fallet kan man göra som man vill men oberoende innan man bestämmer sig var man ska handla så kan det vara väldigt bra att börja med att läsa recensioner, eftersom det kan svara på många frågor som man inte ens visste om att man hade. Vi här på OmdömesStälle har valt att samla recensioner, men det är ni konsumenter som gör jobbet vilket är att skriva recensioner. I detta fallet kan man både läsa och skriva recensioner om företaget PadelXpert. 

Mer information om företaget PadelXpert 
PadelXpert är en svensk e-handelsbutik men de drivs av en dansk verksamhet som har erfarenhet inom internethandel på den svenska marknaden. De som arbetar på företaget har under cirka 20 års tid sålt olika typer av produkter och utrustning till olika padel sporter som finns. I sitt sortiment har PadelXpert valt att erbjuda produkter från olika varumärken, och de är tex återförsäljare av märken såsom: Bullpadel, NOX, HEAD osv. 

PadelXpert driver även en kundklubb där medlemmar får 5% rabatt varje gång de gör ett inköpt via nätbutiken. Det är kostnadsfritt att bli medlem i klubben och det finns vissa erbjudanden som endast klubbmedlemmar får tillgång till. Det finns även en blogg som går under namnet PadelXpert´s blogg där de har valt att ta fram olika guider och tips om sporten och produkter. 

Det som PadelExpert erbjuder
Företaget erbjuder produkter och kläder både för kvinnor och män och de driver även en outlet i deras nätbutik där produkter till extra bra pris finns. DHL, Bring och Early Bird är de tre olika företag som levererar kundernas paket och den normala leveranstiden är mellan 1 - 3 vardagar. Om det görs inköp via hemsidan som överstiger 499 kr så behöver kunden i fråga inte betala någon fraktkostnad. I annat fall läggs det till en avgift på alla beställningar som varierar beroende på vart kunden vill ha sitt paket levererat. De olika betalningsmetoderna som erbjuds är: direkt via kredit- eller bankkort, via internetbanken, Klarna faktura eller på delbetalning via Klarna. Kunderna har möjligheten att inom 60 dagar lämna tillbaka någon produkt räknat från och med att de har tagit emot varan. Dock gäller returrätten inte på produkter som har specialtillverkas som tex kläder med tryck. PadelXpert har en kundtjänst som kan kontaktas via telefon eller mejl. 

Omdömen och erfarenheter om PadelExpert
Har du valt att köpa kläder, bollar eller rackets via PadelExpert? Vi skulle bli väldigt glada om du tog dig tiden och skrev en egen recension om företaget där du berättar dina erfarenheter av dem. Berätta om du valde att bli medlem hos dem, om du tycker att produkterna var värda sitt pris och berätta även varför/varför inte du tycker att andra människor borde handla hos PadelExpert. 


Padel för nybörjare.