Outl1

Alla recensioner

Outl1

19% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

K
Karin Herko
Nästan 4 månader försenad. Sent i augusti var det ingen idé att sätta upp. Satte upp den för 3 veckor sedan. (2022) Dålig kvalite på skruvar och muttrar. Usel och felaktig beskrivning. Efter att ha...Läs vidare
P
Peter Bodling
Varning! Handla ej växthus av Outl1. Mitt rostade efter 1 år och de lämnar ingen garanti mot rost. Otroligt dåligt bemötande av derad kundservice.Läs vidare
K
Katarina Holst
Så lång leveranstid att man glömt bort att man beställt. Skickar sommarmöbler i november. Det går inte att ångra köpet på nåt enkelt vis. Väldigt lång svarstid på hanteringen och oskäliga kostnader...Läs vidare
L
Lena
Oseriös företag och lurar kunder….köpte en ny scooter och de vill inte ta ansvar för felet som dök upp trots inte mitt fel och vill att jag ska bekosta allt. Finns en butik som jag tänkte vända mig...Läs vidare
B
Birgitta
Önskar jag hade läst resentionerna före och inte efteråt... De skickade fel delar till växthuset. Mycket strul med monteringen innan jag insåg att det var fel storlek på ramen, gick inte att sätta...Läs vidare

Alla recensioner (68)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Paviljong

  Nästan 4 månader försenad. Sent i augusti var det ingen idé att sätta upp. Satte upp den för 3 veckor sedan. (2022) Dålig kvalite på skruvar och muttrar. Usel och felaktig beskrivning. Efter att ha suttit uppe 3 veckor fick jag ta ner taket och sy om alla fästen. Skandalöst krokig och dålig sömnad. Trådarna var inte fastsatta i ändarna så det repade upp sig.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Växthus

  Varning! Handla ej växthus av Outl1. Mitt rostade efter 1 år och de lämnar ingen garanti mot rost.
  Otroligt dåligt bemötande av derad kundservice.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Sommarmöbler

  Så lång leveranstid att man glömt bort att man beställt. Skickar sommarmöbler i november. Det går inte att ångra köpet på nåt enkelt vis. Väldigt lång svarstid på hanteringen och oskäliga kostnader för nån obefintlig administration somingen kan svara på vad det ät...


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Scooter

  Oseriös företag och lurar kunder….köpte en ny scooter och de vill inte ta ansvar för felet som dök upp trots inte mitt fel och vill att jag ska bekosta allt. Finns en butik som jag tänkte vända mig dit men enligt telesamtal med de påstår att det är en fasad och ingen jobbar där….jag varnar er alla att inte handla hos de. Otrevliga och har ingen som helst erfarenhet med kund kontakt.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Växthus

  Önskar jag hade läst resentionerna före och inte efteråt...
  De skickade fel delar till växthuset. Mycket strul med monteringen innan jag insåg att det var fel storlek på ramen, gick inte att sätta upp växthuset.
  Bad dem att skicka rätt delar och köpte i desperation montering av växthuset. Efter flera veckor hade varken delar skickats eller montör bokats. Efter många vändor med mail framkom det att det skulle ta 8 veckor innan delarna kom. Började betvivla att de skulle komma alls. Bad att få returnera växthuset som inte gick att bygga pga felaktiga delar. Det skulle gå bra, jag skulle själv stå för frakten och betala för skador på växthuset, som skulle skickas i orginalförpackning, insåg att det skulle bli dyrt. Slutade med att jag lyckades anlita någon som fick såga av 5 cm på stommen för att till slut kunna bygga ihop växthuset. Enormt mycket strul med detta växthus. Vänligt bemötande per mail, men kändes som standardfraser, osäker på om det var en robot eller människa som svarade. Gick dock ej att ringa eller bli uppringd trots att jag bad om det. Rekommenderar absolut inte!


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Bluff-företag

  Så här skriver outl1.se (legalt namn Arc E-commerce AB)

  "På outl1.se hittar du produkter av hög kvalitet till 40-70% lägre priser än motsvarande produkter i butik"

  ""Priset är inte allt" sägs det. Men handen på hjärtat - visst har det betydelse.
  Därför erbjuder Outl1.se produkter med hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser genom att köpa in varorna direkt från fabrik utan mellanhänder."

  Trots dessa ganska kraftiga påstående så hävdar jag att det är precis tvärtom, man har väldigt höga priser för kvalitet man levererar, kvaliteten är mycket dålig och man lever inte upp till någon grad av en produkt som jag ens skulle vilja köpa om sanningen ska fram.

  Plastrottingen är inte genomfärgad, vid minsta repa lyser den ljusa grundfärgen igenom vilket direkt ser väldigt tråkigt ut.
  Stativet i stål och inget annat har inget skydd mot rost, det är målat men detta är så dåligt att det inte kommer att överleva många månader.
  Stativets svetsar är gjorda så det ser horribelt ut.
  Rengskyddets fästband ramlade av när man försökte knyta fast dessa eftersom de är så dåligt fastsydd.
  Lucksnäppet är av usel kvalitet och böjs bara man tittar på det, det har också redan börjat rosta, detta är inte avsett för utebruk.
  Lucksnäppet var även på vissa av delarna så dåligt placerat att det inte alls fungerade.
  Skruvarna som håller snäppen är runtdragna från fabrik, och är fästa i så tunn plåt att det inte går att fästa dem ordentligt.

  Utöver alla kvalitetsproblem så är även företagets kundtjänst klart diskutabel.
  Jag skulle starkt avråda alla från att någonsin handla från detta företag.

  Sök på namnet och titta på bland annat reportage från SVT om hur illa detta är.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Trasig robotgräsklippare

  Klipparen funkar som den ska i 2 månader sen pajar(antagligen)nätaggregat.
  Och då börja mailandet ang reklamation ,skicka kort gör si, gör så,. den är trasig skicka en ny. !!
  Ångra djupt att man inte läste recensioner innan köp.
  Lägg på ett par kronor och köp av ett seriöst företag.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Urusel kundservice

  De skickade fel komponenter som gjorde att jag inte kunde färdigställa växthuset.

  Över 16veckors kämpande med "serviceavdelningen" för att få fram delar som jag därefter fick justera för att kunna få ihop växthuset. Ingen som ringde upp eller dylikt utan ville bara ursäkta sig via mejl men var som att skriva till robotar.

  Ett skämt till kompensation för det förskräckliga hanterande av ärendet och lång väntetid. Rekommenderar ingen att handla hos detta bolag!


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Ett skämt istället för ett företag.

  De tar 20000kr för en elcykelkopia från kina som skickas i form av molekyler (ingen kan sätta ihop den själv, måste ha en mekaniker), där flera delar saknas och monteringsanvisningar inte finns (anvisningen skickades till mig en vecka senare efter att jag redan lämnat in cykeln på verkstad). Mekaniker garvar åt hur illa cykeln är byggd. Jag kommer att få byta ut massor på den, bromsar mm… Outl1 upplever inget problem och tycker inte att de behöver ersätta mig för något iom att jag inte påtalade alla problemen medan cykeln fortfarande låg i lådor i form av legobitar.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Terassmarkis

  Beställning inga problem. Leverans tog 3 dagar längre än vad som var bekräftat. Pris bra mycket lägre än de flesta andra butiker. Kvaliteten på markisen är verkligen bra och håller det som är beskrivet på hemsidan.
  Köpte till 3 st extra takfästen, dessa är enl min uppfattning totalt feltillverkade. Då markisen får en helt fel lutning. Men totalt sätt kan rekommendera out1

  Snabb leverans vid köp men hopplöst svårt att få en reklamation åtgärdad.


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn

Goalinn

1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline

Dackonline

4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

Outl1

Om Outl1
Outl1 är ett svenskt företag som erbjuder högkvalitetsprodukter till 40–70 procent lägre priser och inte nog med det så erbjuder de även prisgaranti. Företagets affärsidé är en enkel mening, och det är ”Priset är inte allt” och med handen på hjärtat har det verkligen en betydelse. Företaget oul1 drivs utav Arc E-commerce Ab och både deras kontor och lager ligger i Haninge i Sverige. Outl1 kan erbjuda produkter till så bra priser eftersom de köper in varorna direkt från olika fabriker helt utan några krångliga mellanhänder. De säljer alla sina produkter online och de har ingen fysisk butik, de gör det eftersom de då kan sälja med låga marginaler utan några dyra butikslokaler. För att skapa så bra relation som möjligt mellan Outl1 och fabrikerna de köper in sina produkter av ser de till att besöka sina leverantörer regelbundet. 

Vad erbjuder Outl1?
Inne på outl1s hemsida kan du hitta värmepumpar, maskiner, utemöbler, växthus, elbilar för barn, grillar, cyklar, utemöbler och mycket mer. När du går in på företagets lättnavigerade och tydliga hemsida kommer du först att se dagens klipp och även de populäraste produkterna på hemsidan. Du kan även läsa mer information om alla de olika kategorierna de erbjuder sina kunder och du kan även gå in på företagets ”fyndhörna” för att hitta otroliga rabatter och fantastiska erbjudanden. Outl1 erbjuder även att du kan köpa tunga och stora produkter som kan vara svåra och krångliga att frakta om du själv skulle köpa dem i en butik, så därför för att underlätta ditt köp kommer alla produkter som är 20kg eller tyngre att skickas fraktfritt hem till din dörr. 

Oberoende vad du valt att handla hos Outl1 kommer du att bli erbjuden gratis frakt om du gör en beställning på över 1 500 kronor, om du gör en mindre beställning kommer frakten att ligga på 99 kronor. Underhögsäsong är leveranstiden lite längre men i de allra vanligaste fall kommer leveranstiden att ligga på 2 till 5 arbetsdagar eftersom de kommer direkt från företagets lager. Alla paket som kommer från Outl1 skickas med DHL. Du kan handla tryggt via denna hemsida eftersom du får 14 dagars öppet köp och även svensk produktgaranti som du kan lita på. På vissa varor på hemsidan erbjuds det ett års garanti. Företaget samarbetar med Klarna och när du ska betala för din beställning kan du välja mellan att betala med kort, faktura, avbetalning, eller genom att gå in på din internetbank. 

Har du några frågor till Outl1?
Om du har några frågor eller funderingar till företaget kan du välja att skicka e-post till dem eller så kan du ringa till säljavdelningen under vardagar. Som privatperson har du upp till 3 års reklamationsrätt men du borde göra en reklamation inom skälig tid om du upptäckt ett fel hos någon produkt hos Outl1. När du ska lämna in en reklamation ska du göra det via e-post där du beskriver felet och även helst några bilder på felet. 

Har du handlat hos Outl1?
Om du har gjort det så skriv då en egen recension om företaget och berätta vad du tycker om dem.