Oslo Skin Lab

Alla recensioner

Oslo Skin Lab

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify

Bloomify

2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic

Swiss Clinic

1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Ginos

Ginos

10 recensioner

Ginos är företaget som erbjuder både hår och skönhetsprodukter, och alltid online. När du handlar via dem kommer de...

Oslo Skin Lab

I dagsläget har väldigt många personer ett stort intresse av skönhetsprodukter och de brinner verkligen för att ta hand om sin hud och hy. Eftersom det har blivit så populärt med skönhetsprodukter och att ta hand om sin hud ås finns det även väldigt många företag och verksamheter som tillverkar och säljer sina egna hudvårdsprodukter. Man kan i dagsläget hitta smink och skönhetsprodukter både online och i fysiska butiker. Om man väljer att handla skönhetsprodukter online så har man tillgång till ett stort utbud och man kan även i lugn och ro sitta och läsa in sig på ämnet när det kommer till vilka produkter som passar bäst för just den hyn man har. I Sverige och i världen finns det många olika företag som erbjuder just skönhetsprodukter online, och ett av dessa företag är Oslo Skin Lab. 

Är produkterna värda sitt pris hos Oslo Skin Lab? Hur ska jag ta mig till om jag vill lämna in en reklamation eller känner mig missnöjd över någon produkt hos Oslo Skin Lab? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa recensioner som andra personer har skrivit. 

Mer information om Oslo Skin Lab
Oslo Skin Lab är ett företag som har funnits på marknaden enda sedan 1998 och är i dag ett av de största företaget i Norge inom försäljning av hälsoprodukter direkt till konsumenter. Företaget finns inte endast i Norge utan de är även verksamma i flera olika länder i Europa och i Norden. 

Vad erbjuder Oslo Skin Lab sina kunder?
Företaget erbjuder sina kunder skönhetsprodukter genom abonnemangsform. Vilket betyder att man på hemsidan registrerar sig och betalar och sedan kommer man att få hem skönhetsprodukter med jämna mellanrum. Företaget tror på att skönhet ska komma inifrån och säljer därför produkter som man ska dricka och inte produkter som ska användas direkt på huden. Om man vill bli medlem hos Oslo Skin Lab så ska man börja med att gå in på deras hemsida för att skapa ett konto. När man sedan är medlem så kommer man alltid att få åtminstone 30% rabatt på detaljhandelspriset på produkterna samt att man kommer få hem en ny leverans i god tid så att man inte behöver avbryta behandlingen. Även fast man är medlem så ingår det inte någon bindningstid eller köpförpliktelser. I varje paket som man beställer från företaget så kommer att innehålla 28 dagdoser av kollagenpulver som ska tas dagligen och blandas ut i mat eller dryck. Känner man sig missnöjd med någon produkt så har man 14 dagar på sig att returnera den. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Oslo Skin Lab?
Inne på företagets hemsida kan man läsa de oftast ställda frågorna om man har några frågor eller funderingar. Skulle man vilja komma i kontakt med kundtjänsten så kan man antigen kontakta dem via e-post eller på telefon. 

Har du handlat eller har någon erfarenhet av Oslo Skin Lab? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget. 


Oslo Skin Lab.