Ord & Bok

Alla recensioner

Ord & Bok

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen
Partykungen
3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Pen Store
Pen Store
1 recensioner

Välkommen till företaget som är vassast på pennor och konstnärsprodukter. Detta företag heter Pen Store och hos dem ...

Logo MyTrendyPhone
MyTrendyPhone
1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Ord & Bok

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Ord & Bok är ett företag som erbjuder sina kunder böcker, e-böcker, ljudböcker samt digitala läromedel.  

Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex Ord & Bok? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag. 

Mer information om Ord & Bok
Företaget är grundat och lanserat i Sverige och de är en av de största företagen i Sverige som erbjuder digitala studentlitteratur och kurslitteratur. Ord & Bok fungerar som en nätbokhandel som har funnits i Sverige sedan 2006 och de har sedan dess hjälpt tusentals studenter att köpa litteratur till sina studier. 

Vad erbjuder Ord & Bok sina kunder?
Inne på företagets hemsida finns det flera kategorier som man kan kolla igenom, men vet man vad det är som man är ute efter så kan man även använda sig av sökfunktionen för att snabbt hitta de produkterna som man är ute efter. När man gör en beställning via hemsidan så kommer fraktkostnaden att vara 19 kr oberoende hur liten eller stor beställning man väljer att göra. När det kommer till betalningen på hemsidan så är de Klarna om har hand om den. Vilket betyder att man kan välja att betala direkt med kortet, direktbetalning via internetbanken, betala på faktura eller via delbetalning. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Ord & Bok?
Är det så att man har några frågor eller funderingar så kan man komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att antingen skicka e-post till dem eller så kan man fylla i ett kontaktformulär som finns inne på hemsidan. Men innan man kontaktar dem kan man börja med att gå in på deras hemsida för att sedan läsa igenom svaren till de oftast ställda frågorna, chansen är stor att man redan då kommer hitta svaren på sin fråga. 

Har du handlat hos Ord & Bok någon gång? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget. 


Varför är det bra att läsa?