Newport

Alla recensioner

Newport

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Newport

För att man ska kunna sig känna sig hemma i sitt eget hem som vill man ju verkligen skapa sig en egen typ av indreding och verkligen få använda sin kreativitet. Vissa personer gillar att ha ett väldigt färglatt hem som man verkligen blir glad av, medans andra föredrar svart oc vitt med kanske några guld eller silver saker om en touch på det hela. När det kommer till indrening så är ju det även något som kan hittas både online och i fysiska butiker.  Genom att handla online så ger man sig själv frihetet till att sitta hemma och shoppa, och man behöver nästan endast lyfta ett finger för att kunna handla hur mycket som helst. När det kommer till just inredning, och möbler online så är Newport ett företag som erbjuder onlineinredning, möbler, belysning. 

Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex Newport? Kommer kundtjänsten att vara till hjälp om man har något behov av att kontakta dem? Det äär bara några av alla möjliga frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

Mer information om Newport
Företagets första fysiska butik grundades och öppnades under 1997 och de har senare öppnat flera fysiska butiker samt att de idag även är verksamma online där de erbjuder sina produkter. Under 1999 började de själva att producera sina bäddset och även andra hemtextilier

Det som Newport erbjuder
Inne på företagets hemsida finns olika produktkategorier, samt en sökfunktion där det går att söka bland alla produkter i sortimentet. Om det görs beställningar inom Sverige för 600 kr eller mer så behöver kunden inte stå för någon fraktkostnad, i annat fall gäller en fraktkostnad på 75 kr. Den normala leveranstiden är mellan 2 till 10 arbetsdagar förutsatt att den beställda produkten redan finns i lager. Är det så att någon kund vill ha sitt paket levererat till något annat land så är det möjligt, men då ska hen först kontakta kundtjänsten. 

Hur kunderna kan kontakta Newport
Skulle kunden kontaktaföretaget kundtjänst (via då antingen telefon eller e-post) så ska hen komma ihåg att lägga med sitt ordernummeer eftersom det verkligen kan hjälpa till att sköta själva ärendet mycket snabbare. Inne på företagets hemsida finns det skriva villkor och information om tex leveranser, avgifter och vad som skulle hända om kunden får hem en söndrig proukt. Skulle det faktiskt vara så att en kund får hem en produkt som är sönder så ska hen börja med att kontakta kundtjänsten hos Newport. Om ärendet inte skulle blu upprätt då redan så kan kunden gå vidare med det. 
 
Har du köpt något hos Newport? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


Inredningtips.