OmdömesStalle

  Recensioner NA-KD

  Intresset för mode och kläder är något som blir större och större hela tiden hos väldigt många människor, i synnerhet yngre människor som håller på att lista ut sin egen stil. Men kläder kan man visa vem man är, man kan välja färgglade kläder för att dra till sig uppmärksamhet, eller så kan man välja basplagg för att smälta in lite. Med kläder kan man uttrycka sig, man kan låta fantasin flöda och man kan visa sin personlighet. Och har man ett intresse av kläder så måste man ju även hitta en plats att köpa sina kläder. Man kan åka till en fysikbutik, kolla in utbudet och prova de kläder som sedan föll i smaken. Men man kan även beställa kläder online, och sedan smidigt skicka tillbaka de produkter som man inte riktigt var nöjd med. I Europa finns en nätbutik vid namnet NA-KD.

  Men om man aldrig har beställt kläder via NA-KD, hur kan man då veta att man kommer bli nöjd? Är betalningarna smidiga eller är det mycket problem då man ska returnera produkter? De är bara ett fåtal av de frågorna man kan få svar på om man väljer att läsa andra personers erfarenheter och recensioner av NA-KD.

  Information om företaget NA-KD

  Företaget är ett e-handelsföretag och ligger i topp 20 av Europas snabbast växande verksamhet. År 2015 lanserades och grundades företaget och varje månad slår de nya rekord inom försäljning och samarbeten. De som jobbar på företaget arbetar varje dag med att förträffa sig själva och företaget, och NA-KD har valt att samarbeta med många olika kändisar och influensers under åren de har varit aktiva.

  En NA-KD kollektion skapad av en influenser. 

  Vad erbjuder NA-KD sina kunder?

  Man kan handla hos företaget från många olika länder och man kan även ställa in hemsidan på olika språk för att underlätta shoppandet. NA-KD erbjuder inte endast kläder utan de har även olika accessoarer och även skönhetsprodukter i sitt sortiment. När man gör en beställning via hemsidan finns det flera olika leveransalternativ att välja mellan, vissa snabbare än de andra. Men om man gör en beställning som överstiger 349 kr kommer man inte att behöva betala någon fraktkostnad. Om beställningen däremot är under 349 kr kommer frakten att börja från 9 kr. Alla paket går att spåra antingen via bekräftelsen på e-posten eller via ”mina sidor” inne på företagets hemsida. Varje dag inne på företagets hemsida tillkommer det nyheter.

  NA-KD har ett eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på vid intresse.

  Hur är det möjligt att komma i kontakt med NA-KD?

  Företagets kundtjänst går att nås via ett kontaktformulär som finns på hemsidan. I formuläret ska man beskriva sin fråga så tydligt som möjligt och därefter kommer företaget att återkomma till din e-post. Innan man kontaktar kundtjänsten kan man läsa igenom all information som finns på företagets hemsida för att se om man hittar svaret på sin fråga där.

  Har du införskaffat nya kläder från NA-KD någon gång? Om du har det kan du gärna ta och skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tycket och tänkte om dem.

  NA-KD
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (2)

  7.6
  50% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  7
  Tjänst
  rating
  7
  Prissättning
  rating
  9
  Leverans
  rating
  7

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Toppbetyg

  Bästa klädnätsajt jag använt mig av! Bra bilder och informativ beskrivning av kläderna, enkelt att beställa, tydlig information, snabbast leverans, fakturabetalning, enkelt att skicka tillbaka och ny faktura kommer direkt med den återsända varan borttagen. bra kvalitet på de kläder jag köpt. Kan varmt rekommenderas!

  Av: Eva-Maria Hedin24-11-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  10
  rating

  Totalt värdelöst

  Jag är så trött på hemsidor som lockar med snabb leverans för att sedan, när man beställer och förväntar sig att få paketet i tid, så tar det flera dagar extra. Hade beställt kläder specifikt till midsommar men fick de inte förrän ett bra tag efter. Riktigt tråkigt att inte kunna lita på vad hemsidan utlovar. Första och sista gången jag beställde från detta företag.

  Av: Louise Carlsson24-06-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  5
  rating

  Skriv din egen recension om NA-KD

  Din recension

  FAQ

  Är NA-KD ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om NA-KD. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 7.6/10, med 50% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder NA-KD?

  NA-KD är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van NA-KD gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.