Muziker

Alla recensioner

Muziker

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo E-Ville

E-Ville

1 recensioner

Idag finns de mer elektronik i världen än vad det någonsin har funnits. Inte nog med att det finns mer elektronik, men nästan ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Muziker

Som kund kan man känna sig lite borttappad då det kommer till att göra inköp online. Visst är det givetvis hur roligt som helst att shoppa online eftersom det finns så många val att välja mellan, men det kan ven leda till att det känns lite jobbigt, eftersom det helt enkelt finns så många olika val. Vad bör man börja med att tänka på då man ska shoppa online, ska man fråga alla vänner och bekanta var de brukar shoppa? Visst kan man göra det, men något som är ännu bättre att börja med är att läsa recensioner. Vi har här på OmdömesStälle valt att ta fram en tjänst där man kostnadsfritt både kan läsa och skriva recensioner, här och nu handlar det om företaget Muziker som har ett ganska brett produktsortiment

Varför ska jag handla hos Muziker? Företaget verkar ha ett ganska så brett sortiment, betyder det att jag ändå kommer att kunna köpa kvalitativa produkter eller inte? Läs recensioner här innan du lägger en beställning. 

Mer om Muziker

Företaget grundades och lanserades under 1995 och sedan dess har det arbetat skriva musiker på företaget som spenderat den första tiden av varje möte med att diskutera musik och konserter. Företaget är verksamma online på marknaden i EU samt att de har två fysiska butiker som ligger i Slovakien samt Tjeckien. 

Sedan starten har företaget valt att utöka sitt sortiment och finns det produktkategorier inne på sajten såsom: vandring, cykling, för musiker, fiskeprodukter och så vidare. 

Vad erbjuder Muziker?

Företaget erbjuder produkter till kvinnor, män och barn och vilka produkter kan när som helst läggas till i den virtuella kundkorgen. Hemsidan kan användas på engelska men alla priser som är skrivna står i euro samt att de inte innehåller moms. Leveranskostnaderna är något som kommer att variera beroende på vikt och volym på paketet, men även vart kunden vill ha sitt paket levererat. För kunder som befinner sig i Sverige kommer en leveransavgift att börja från 98,75 kr samt att leveransen tar cirka 1 till 7 arbetsdagar efter att paketet lämnat lagret. Om en kund kort en beställning hos Muziker kan hen direkt inne via sajten spåra sitt paket då det är på väg, det kan göras genom att fylla i order nummer samt e-post. Om en kund väljer att göra en beställning på 49€ mer kommer hen att få en gratis gåva på köpet. Finns det några frågor eller funderingar från kundens sida har företaget en kundtjänst som kan nås via e-post eller på telefon, kundtjänsten pratar även engelska. 

Åsikter om Muziker

Skulle du kunna säga att du har några erfarenheter av detta företaget eller deras produkter? Om du har det, kan inte du då lämna en recension här inne hos oss? I din recension kan du berätta vad du tyckte angående priserna, kvaliteten på produkterna och om du stötte på några problem eller inte. 


Det är även enkelt att handla mat online.