MediaMarkt

Alla recensioner

MediaMarkt

17% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

O
oskar sabo
Köpte en vattenkokare med fabriksfel på bottenplattan, kontaktade kundtjänst men kunde inte hjälpa mig för att produkten har utgått från sortimentet och i stället rekommenderade att jag ska ta själ...Läs vidare
P
Peter
Jag beställde den 18 dec en Iphone via Mediamarkt.se som skulle vara en julklapp till min dotter. Betalningen på 9790:- gjordes direkt men ingen telefon kom. Efter 5 dagar kontaktar jag kundtjänst ...Läs vidare
D
Darin-dina
FUSK OCH BEDRÄGERI!!!!!!❌❌❌❌❌???? Jag har beställt för en vecka sedan, DE HAR TAGIT MINA PENGAR och jag har varken fått orderbekräftelse eller min köpta vara. MEDIAMARKET stjäl mina pengar ut...Läs vidare
K
Karl
Köpte och betalade för en vara via postorder och naturligtvis förväntade mig att få den i en het ny och oöppnad förpackning. Men produkten var inte helt ny utan tidigare öppnad och bruten. Dessutom...Läs vidare
S
Sofia
Hej Så fantastiskt dåligt skött. Kommer aldrig mer handla hos er. Ett paket ligger sänt från ert lager med kunden som avsändare och en helt okänd kvinna i Borlänge som mottagare av paket. Pr...Läs vidare

Alla recensioner (6)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Vattenkokare Electrolux

  Köpte en vattenkokare med fabriksfel på bottenplattan, kontaktade kundtjänst men kunde inte hjälpa mig för att produkten har utgått från sortimentet och i stället rekommenderade att jag ska ta själv kontakt med Electrolux (lättare sagt än gjort) .Hela slutade med att MediaMarkt erbjudit 200kr presentkort. (skulle aldrig tagit emot)Men...vad hände sen? Efter en vecka var det vattenkokaren i sortimentet igen men när jag ringde och påpekade det sa kundtjänsten att nu är det för sent och går ej att byta den, fast jag ville skicka tillbaka presentkortet. Ett Uselt företag med jätte otrevlig kundtjänst som blåljuger och sedan förnekar allt fast mina sparade mailkonversationer och som plåster på såret fick jag virus också med deras mail. Kommer aldrig i livet att Handla igen på MediaMarkt och skulle aldrig i livet rekommendera någon att köpa någonting där. Skitdåligt företag med skitdåligt kundtjänst. Ni får skämmas. Sånt skulle aldrig hända på Elgiganten.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Bedrägeri

  Jag beställde den 18 dec en Iphone via Mediamarkt.se som skulle vara en julklapp till min dotter. Betalningen på 9790:- gjordes direkt men ingen telefon kom. Efter 5 dagar kontaktar jag kundtjänst och dom meddelar att det kommer inte att komma någon telefon men att jag ska få pengarna tillbaka. Efter ca 10 kontakttillfällen med kundtjänst så har jag fortfarande idag den 13 januari inte fått tillbaka mina 9790:- från Mediamarkt. Ett tillägg är att Mediamarkt inte har hört av sig först vid ett enda tillfälle, det är alltid jag som kontaktar dom. Handla inte via mediamarkt.se.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  FUSK❌❌❌❌

  FUSK OCH BEDRÄGERI!!!!!!❌❌❌❌❌????

  Jag har beställt för en vecka sedan, DE HAR TAGIT MINA PENGAR och jag har varken fått orderbekräftelse eller min köpta vara.

  MEDIAMARKET stjäl mina pengar utan att skicka vara. GE MIG TILLBAKA MINA PENGAR, annars blir du polisanmäld.

  JAG REKOMMENDERAR ALDRIG ATT KÖPA FRÅN DETTA USLE-FÖRETAG.❌????????????

  hände samma sak här! dom är skyldig mig 22k! paypal har eskalerat ärendet,men dom har fortfarande inte besvarat! blir en polisanmälan snart!

  hände samma sak här! dom är skyldig mig 22k! paypal har eskalerat ärendet,men dom har fortfarande inte besvarat! blir en polisanmälan snart!

  hände samma sak här! dom är skyldig mig 22k! paypal har eskalerat ärendet,men dom har fortfarande inte besvarat! blir en polisanmälan snart!

  hände samma sak här! dom är skyldig mig 22k! paypal har eskalerat ärendet,men dom har fortfarande inte besvarat! blir en polisanmälan snart!


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Elektronik

  Köpte och betalade för en vara via postorder och naturligtvis förväntade mig att få den i en het ny och oöppnad förpackning. Men produkten var inte helt ny utan tidigare öppnad och bruten. Dessutom var den riktigt dåligt packeterat (snarare inte packeterat alls) vid beställning på nätet. Klistras en fraktsedel direkt på orginalförpackningen!!! Vilket resulterar i skador på lådan.

  Dessutom upptäckte jag att exakt amma vara var hela 600 kronor billigare hos en annan kedja och "någon prisgaranti har Media Markt inte längre" fick jag höra när jag ringde kundtjänst.

  Lämnade naturligtvis tillbaka varan i deras butik i Barkarby/Järfälla och nu har det gått över en vecka och Media Markt fortfarande inte återbetalat mina pengar.

  "Kundtjänst" via mejl bryr sig inte alls. Fick efter flera dagar detta värdelösa svar:
  **************************************************************
  Hej,
  Tack för ditt mejl!
  För tillfället är det väldigt många som försöker nå oss och vi arbetar fortast möjligt för att hinna ikapp med att besvara din fråga, vi ser fram emot att få hjälpa dig. Du kan även besöka vår Kundservice-sida för att se om du kan finna svaren på dina frågor.
  Vi tackar ödmjukast på förhand för ditt tålamod.
  Med vänlig hälsning,
  MediaMarkt
  **************************************************************
  "Kundtjänst" via telefon struntar också fullständigt i kunden och ber hela tiden att "vänta några dagar till".

  Exemplariskt USELT från början till slut.

  Handlade hos en tysk säljare på nätet förra månaden och återbetalning sköttes på 2 dagar. Media Markt klarar inte ens en återbetalning på veckor inom Sverige.

  Jag borde ha läst omdömen på Trustpilot innan jag handlade hos Media Markt. UNDVIK Media Markt och bespara en massa tid, ork, pengar och energi.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Levererar paket till fel kund

  Hej

  Så fantastiskt dåligt skött. Kommer aldrig mer handla hos er. Ett paket ligger sänt från ert lager med kunden som avsändare och en helt okänd kvinna i Borlänge som mottagare av paket.

  Presentkort skulle skickats förra veckan från lagret i Norrköping pga att man gjort fel. Inte fått nått presentkort. Kan inte hämta ut paketet eftersom det ligger fel mottagare av paketet på fraktsedeln. Blev ombedd av er kundtjänst att posten inte kan neka att lämna ut paketet för det skall stå Sofia på brevet. Men hon står som avsändare istället för mottagare eftersom ni gjort FEL.

  Jag har betalt för att dirigera om paketet från Borlänge till Vara så ligger paketet där och jag har gjort fyra resor dit utan att få ut paketet. PostNord hänvisar att MediaMarkt skall ansvara och justera försändelsen till mig och att de kan göra det även efter paketet är skickat från dem. Imorgon går paket i retur tillbaka till avsändaren vilket på paketet är jag istället för MediaMarkt. Jag kommer väl få en ny avisering på paket från samma utlämningsställe och kommer ånyo inte kunna hämta ut paketet för att det är fel mottagare. Sämsta butiken ever. Men vill man inte ha nöjda kunder så....


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Hemskt !!!

  Skulle inte köpa här om jag vore ni aldrig igen att jag köper från media market . väldigt dryg och otrevlig personal som slarvar papers arbeten . köpte ett dator som hade fabriksfel och skulle få en ny i inbyten me nu väntar jag fortfarande på mina pengar och har gått en vecka pga av slarv i papper . dessutom så kallar personalen köpare för åsnor vilket aldrig hänt i andra elektronik butiker .Jag avråder att köpa från media market gå till en seriös butik och få professionell hjälp #bojkottamediamarket


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo E-Ville

E-Ville

1 recensioner

Idag finns de mer elektronik i världen än vad det någonsin har funnits. Inte nog med att det finns mer elektronik, men nästan ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

MediaMarkt

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. MediaMarkt är ett företag som driver e-handel och fysiska butiker som säljer elektronikprylar.  

Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex MediaMarkt? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag. 

Info om företaget MediaMarkt 
Under 1979 grundades företaget i Munchen där de öppnade sitt första varuhus. Sedan under 2009 öppnade de två första varuhusen i Sverige och i dag finns det 28 varuhus i Sverige. MediaMarkt driver 1 000 fysiska butiker i 15 olika europeiska länder. 

Vad erbjuds hos MediaMarkt?
Olika produktkategorier finns inne på företagets hemsida samt att det finns en sökfunktion som kunderna kan använda. Olika produktkategorier som finns på företagets hemsida är tex: telefoner och GPS, datorer, vitvaror, spel och gaming och så vidare. Då kunderna gör en beställning kan de välja om de vill hämta ut sitt paket i något av de fysiska butikerna i Sverige eller så kan de få sitt paket levererat hem till dörren. Den normala leveranstiden är mellan 1 – 3 arbetsdagar. Kunderna har 14 dagar på sig att returnera någon produkt från och med att de har tagit emot sin beställning. är det så at kunden gör en retur får hen själv stå för returfrakten och för godkänd retur ska produkten vara oförändrad. 

Hur kan kunden nå kundtjänsten hos MediaMarkt?
Inne på företagets hemsida kan kunderna ta del av en ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle kunderna vilja kontakta kundtjänsten kan de göra det antingen genom att skicka e-post till dem eller genom att ringa dem på telefon. Är kunderna i behovet av att lämna in en reklamation så kan de börja med att kontakta kundtjänsten för att sedan gå vidare med sitt ärende. 

Har du någon erfarenhet av företaget MediaMarkt? Om du har det så kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om leveranstiderna, kvaliteten på produkterna samt hur kundtjänsten tog hand om eventuellt ärende. 


Produkter man kan hitta hos MediaMarkt.