Wiggle

Alla recensioner

Wiggle

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn
Goalinn
1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline
Dackonline
4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

Wiggle

Alla vet vi hur viktigt det är att röra på sig och att kolla kroppen i form. När man tränar och utmanar kroppen så kommer man att känna sig mycket bättre, man blir inte sjuk lika ofta samt att självförtroendet stiger då man tränar. Det finns många olika träningsformer, vissa kräver hela lag, en stor lokal och mycket kan man göra hemma på sovrumsgolvet. Många väljer att skaffa sig ett gymkort och spendera några timmar i gymmet varje vecka, men det är många som inte vill det eller som inte har tid till det. Och då finns det mycket annat som man kan hitta på. En sak man kan göra är att gå på långpromenader, börja med löpning eller en sak som väldigt många personer tycker om att göra är att cykla. Det finns många olika företaget som erbjuder produkter till kunder som är intresserade av cyklar och cykling, både online och på nätet. Men ett av dessa företag som är verksamma i Sverige är Wiggle. 

Kommer det att ta länge för mig att få hem produkter från Wiggle? Hur ska jag göra om jag har några frågor eller funderingar och hur är det med garantier om jag väljer att handla hos Wiggle?

Mer information om Wiggle
Företaget Wiggle är både grundat och lanserat under 1999 i England och sedan under några års tid så lanserade företaget även sin nätbutik för sina kunder. Företaget har i dagsläget flera olika nätbutiker i olika länder runt om i världen samt att de även både driver och sponsrar egna internationella evenemang vilket hittills har blivit mer än 100 cykellopp och olika tävlingar. Företagets nätbutik är i dag en av de främsta träningsbutikerna på nätet och de har haft över en miljon kunder världen över hittills. 

Vad erbjuder Wiggle sina kunder?
Inne på företagetshemsida kan man kolla igenom olika kategorier på olika produkter, det finns kategorier som tex cykling och näring och hälsa. Men de säljer även produkter till andra sporter så som löpning, simning, och friluftsliv. Om man gör en beställning hos företaget inom Sverige som överstiger 599 kr så kommer man inte att behöva betala någon frakt. Om man däremot gör en beställning som är mindre än 599 kr så kommer det att tillkomma en fraktavgift som man kommer att kunna se innan man genomför sin beställning. Den vanliga leveranstiden inom Sverige är 8 dagar, det tar längre om man handlar till något annat land. De olika betalningsalternativen man kan välja mellan när man handlar hos företaget är kortbetalning, direktbetalning via internet banken eller så kan man betala via Klarna vilket betyder att man kan välja faktura eller delbetalning. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Wiggle?
Om man undrar över något så kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan läsa igenom de oftast ställda frågorna eftersom de finns besvarade där. Skulle man vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst så kan man göra det genom att antingen chatta med dem live eller genom att skicka e-post till dem. 

Har du handlat hos Wiggle? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget. 


Cykeltips.