OmdömesStälle

  Recensioner Mekster

  Är du ute efter produkter som kommer att passa perfekt till just din bil? Då har du hittat rätt! Företaget Mekster erbjuder högkvalitativabilreservdelar till ett rätt pris, detta är perfekt för dig som verkligen bryr sig om din bli. Genom att handla via Mekster kommer du att känna dig både trygg och säker och alla deras reservdelar håller samma kvalitet som orginalbildelar och även i vissa fall högre kvalitet.

  Om Mekster

  De som står bakom företaget Mekster har alltid stått för samma sak, vilken de gör ännu idag, och det är ”kvalitetsdelar behöver inte vara dyrt”. De satsar ständigt på att erbjuda alla sina kunder de bästa produkterna som finns på marknaden vilket är både reservdelar och biltillbehör, plus att de alltid erbjuder de till det absolut bästa priset. Mekster har tagit fram marknadens kanske generösaste prisgaranti och inte nog med det, de erbjuder även fria returer. Inte nog med att allt redan låter så bra med detta företag så erbjuder de även hela 60 dagars öppet köp. Genom att handla dina biltillbehör eller reservdelar från Mekster kan du ta del av deras sortiment där det finns över 200 000 kvalitetsprodukter och även Certifierad Trygg E- handel. Mekster erbjuder snabba leveranser, de har sitt lager i Sverige och de erbjuder även enkla, trygga och säkra betallösningar.

  Mekster - Reservdelar på nätet.

  Vad erbjuder Mekster?

  Om du skulle behöva nya reservdelar till din bil kommer Mekster att kunna hjälpa dig med det, de har till och med förenklat ditt köp av reservdelar. Genom att gå in på företagets hemsida kan du utgå från din bils registreringsnummer och milantal och då kommer du att få upp de bildelar som kommer att passa just till din bil. De reservdelar som du blir erbjuden är alltid noggrant utvalda för att passa just din bil. Men inte nog med att Mekster erbjuder reservdelar av hög kvalitet, på hemsidan kan du även hitta produkter som är märkta med en text vilket innebär att de delarna är producerade av orginaldelsleverantören. Om du sedan beställer nya reservdelar via Mekster och du behöver hjälp att montera dem kan du besöka Meksters certifierade verkstäder som är specialister på sina märken.

  Beroende på vad du har valt att beställa från Mekster varierar leveranstiden på varje produkt, och om du beställer flera produkter kommer du att få dem levererade separat.

  Reklamationer, tips och kontakt med Mekster

  Mekster erbjuder kundservice som är öppen under helgfria vardagar, du kan nå kundservicen via e-post eller på telefon. Om du väljer att skicka e-post kommer du vanligtvis att få svar inom 48 timmar under vardagar. Om du har några frågor kan du även gå in på deras hemsida för att läsa de oftast ställda frågorna, så kommer du förhoppningsvis att hitta svar på din fråga där. Om du tar emot en vara som inte stämmer överens med beskrivningen om den eller om den har något fel ska du lämna in en reklamation, dock omfattas endast ursprungliga fel av reklamationsrätten. Om du vill lämna in en reklamation kan du göra det via företagets kundservice på telefon.

  Skriv gärna en egen recension om detta företag om du har några erfarenheter av dem.

  Mekster
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Mekster

  Din recension

  FAQ

  Är Mekster ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Mekster. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Mekster?

  Mekster är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Hemartiklar, Kontor, Hobby & Party, Övriga Biltjänster. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Meksters webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.