OmdömesStalle

  Recensioner Mini in the Box

  Ni vet säkert att det finns butiker som verkligen säljer allt, det har igen skillnad om det handlar om elektronik, träningstillbehör, kläder eller hushållsprylar. Det finns både fysiska butiker och även nätbutiker som säljer allting. Vissa personer föredrar att handla i fysiska butiker där man verkligen kan känna och klämma på allting och om det handlar om kläder kan man prova dem. Men det finns även väldigt många människor som tycker om att sitta bekvämt hemma i soffan och välja och vraka mellan ett stort online sortiment och sedan några dagar senare hämta ut de nya produkterna från ett ombud. På tal om butiker och nätbutiker som säljer så gott som allting så är Mini in the Box en av dessa butiker.

  Kommer produkterna att levereras om man beställer från Mini in the Box? Hur ska man ta sig till om man vill göra en retur eller lämna in en reklamation? Det är saker man inte kan veta innan man har handlat hos dem. Men en sak man alltid kan göra är att läsa andra personers recensioner, de personer som redan har handlat hos Mini in the Box och som fått sig en egen åsikt om butiken.

  Mer information om Mini in the Box

  Mini in the Box är ett företag och en nätbutik och hela deras historia började under 2007. Redan från och med företagets start var att nå ut till kunder i många olika länder, och även erbjuda alla de kunder samma pris på produkterna. I dagsläget betjänar Mini in the Box kunder i över 200 olika länder och alla deras produkter tillverkas i Kina. Men fastän produkterna tillverkas i Kina har de även lager i USA och Europa för att kunna reducera leveranstiderna.

  E - handel.

  Vad erbjuder Mini in the Box sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan man hitta produkter som tex mobilskal, accessoarer, munskydd, klockor etc. Och om man vet vad det är man letar efter så kan man använda sig av sökfunktionen som finns på hemsidan. Betalningsmetoderna som Mini in the Box erbjuder är Paypal eller direkt kortbetalning. Inne på varje produkt på hemsidan kan man se den uppskattade leveranstiden och även hur snabbt produkten kommer att skickas från lagret som den finns i. Man kan även följa med paketen under leveransen för att se var det befinner sig. Skulle man få hem en produkt som man inte riktigt är nöjd med eller om man skulle få hem fel produkt kan man returnera den. För att göra det ska man fylla i ett formulär, med både text och bilder som beskriver varför man skulle vilja skicka tillbaka produkten.

  Hur kan man komma i kontakt med Mini in the Box?

  Mini in the Box har en ”FAQ” på sin hemsida där de oftast ställda frågorna finns, och där kan man gå in och läsa om man undrar över något. Men om det skulle vara så att man inte hittar svaret på sin fråga eller om man ändå vill kontakta företaget kan man göra det via ett kontaktformulär.

  Har du handlat hos Mini in the Box? Om ja, glöm då inte att skriva en egen recension.

  Mini in the Box
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Mini in the Box

  Din recension

  FAQ

  Är Mini in the Box ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Mini in the Box. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Mini in the Box?

  Mini in the Box är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom . Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mini in the Box gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.