LEGO

Alla recensioner

LEGO

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo PatPat
PatPat
2 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Logo Grandado
Grandado
1 recensioner

Det finns butiker och nätbutiker där ute som har valt att satsa på en viss typ av målgrupp och även skapa produkter som ...

Logo Club Creo
Club Creo
1 recensioner

Att pyssla och att skapa egna saker är något som väldigt många tycker om att göra, oberoende vilken ålder man &aum...

LEGO

Så gott som alla människor som man än pratar med nuförtiden, oberoende ålder så vet vad LEGO är för företag och vad de erbjuder för leksaker och prylar. LEGO är något som har blivit känt i hela världen och de använda för att bygga kreativa skapelser hela världen runt. Det har nästan ingen skillnad hur gammal man än är för att bygga lego är något som alltid är väldigt intressant och man får även använda sin kreativitet och bygga något roligt. I varje fysisk leksaksbutik som man går in så kommer man att kunna hitta och köpa LEGO. Men ibland har man kanske inte alltid tiden till att åka till en fysisk leksaksbutik eller så finns det inte någon i närheten där man bor. Så därför just har även LEGO valt att erbjuda sina kunder en nätbutik där man kan införskaffa alla deras produkter och handla dygnet runt oberoende vilken tid på dagen det än är. 

Är produkterna värda sitt pris hos LEGO? Hur ska jag ta mig till om jag skulle vilja lämna tillbaka någon produkt och är det enkelt att komma i kontakt med företagets kundtjänst om man har några frågor eller funderingar? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner som redan har någon erfarenhet av företaget i fråga. 

Mer information om företaget LEGO
LEGO är ett företag som är grundat och lanserat redan under 1932 och har sedan dess blivit ett företag som man kan hitta i nästan alla länder runt om i världen. Företaget började hela sin historia i Danmark där även i dagsläget själva Legoland finns som man kan besöka. Företaget har i största del riktat in sig till barn och unga med på senare år har det även blivit väldigt populärt för äldre och vuxna att samla på lego och bygga stora byggnader och skapelser. 

Vad erbjuder LEGO sina kunder?
Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika produkter och kategorier. Man kan hitta olika produkter genom att antingen kolla igenom alla kategorier och flikar på hemsidan eller så kan man använda sig av sökfunktionen som finns inne på hemsidan. Inne på företagets hemsida finns det även en flik man kan trycka på för att komma till olika datorspel som är anpassade för barn som har med LEGO att göra. Om man gör en beställning på hemsidan som överstiger 600 kr så kommer frakten att vara gratis, annars kommer det att tillkomma en fraktkostnad på beställningen

Hur kan man nå kundtjänsten hos LEGO?
Om man skulle vilja nå kundtjänsten hos företaget så kan man antingen göra det genom att skicka e-post till dem, ringa dem på telefon eller så kan man skicka ett fysiskt brev till dem. En sak man även kan göra är att besöka någon av företagets fysiska butiker för att ställa sin fråga på plats. Man kan även läsa igenom all info som finns inne på hemsidan om man undrar över något. 

Har du någon erfarenhet av LEGO? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget. 


LEGO.