Lamporochljus

Alla recensioner

Lamporochljus

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

P
Piotr

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Huj

  Dålig


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Lamporochljus

Lampor och belysning är verkligen något som kan förändra något helt och hållet, dock både till det bra och till det dåliga. Om man har ett nyrenoverat rum, med nya möbler och helt ny stil och sedan väljer att ha dålig belysning, det kan förstöra hela rummet. Och om man kanske har ett lite dyster rum men sätter in rikligt uppiggande belysning kan det göra susen. Många tycker om att gå omkring i en fysisk affär och verkligen kolla på alla lampor och olika alternativ som finns. Men ibland kan det kanske vara svårt att hitta tiden till att gå omkring i fysiska butiker. Därför kan man i dagsläget beställa även lampor online. Det är smidigt att handla online eftersom man kan i lugn och ro kolla igenom utbudet, man kan sitta i soffan och göra sina inköp och om man sedan får hem en produkt man inte är nöjd med kan man bara lämna tillbaka den. Lamporochljus säljer lampor och belysning online. 
 
Genom att läsa andra personers recensioner om företag som tex Lamporochljus kan man få svar på många olika frågor. Det ger även en speciell trygghet att veta vad någon annan tyckte om en viss butik.

Mer information om Lamporochljus 
Hemsidan och nätbutiken är en del av QLF Group som har sitt säte i Nederländerna. De är en e-handelsplattform som har hand om olika e-handelsbutiker.  I sortimentet som Lamporochljus har finns det cirka 3 000 lampor och de är idag ett internationellt företag som har e-handelsbutiker i 29 olika länder. Nederländerna, Belgien och Tyskland är  de största försäljnings marknaderna som företaget har. Idag driver inte företaget någon typ av fysisk butik utan de är verksamma online. 

Det som Laporochljus erbjuder
Inomhusbelysning, utomhusbelysning, ljuskällor och så vidare är olika produktkategorier som finns inne på hemsidan. De olika kategorierna har även flera underkategorier, samt att det finns en sökfunktion inne på hemsidan. Om kunderna inom Sverige väljer att göra en beställning för 1 000 kr eller mer så behöver de inte betala någon fraktkostnad, i annat fall läggs det till en avgift på 59 kr. Den vanliga leveranstiden är mellan 2-5 arbetsdagar. Leveranserna sker med UPS och medans kundens paket är på väg har hen möjligheten att spåra det. Från och med att kunden mottagit sitt paket kan hen inom 30 dagar göra en retur på någon produkt. 

Hur kunderna kan kontakta Lamporochljus
Kundtjänsten hos företaget kan kunderna komma i kontakt med genom antingen e-post eller på telefon, kundtjänsten är öppen vardagar under vanliga kontorstider.  Inne på företagets hemsida finns en ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation eller ett klagomål ska hen börja med att kontakta kundtjänsten via e-post för att sedan gå vidare med sitt ärende.
 
Har du någon erfarenhet av Lamporochljus? Om du har det kan du skriva en egen recension om dem inne på omdömesstalle.se där du berättar vad du tyckte om deras kundtjänst, kvaliteten på deras produkter, leveranstiderna och annat du kanske vill lägga till. 


Hur man väljer rätt led-lampa.