OmdömesStalle

  Recensioner Lamporochljus

  Lampor och belysning

  är verkligen något som kan förändra något helt och hållet, dock både till det bra och till det dåliga. Om man har ett nyrenoverat rum, med nya möbler och helt ny stil och sedan väljer att ha dålig belysning, det kan förstöra hela rummet. Och om man kanske har ett lite dyster rum men sätter in rikligt uppiggande belysning kan det göra susen. Många tycker om att gå omkring i en fysisk affär och verkligen kolla på alla lampor och olika alternativ som finns. Men ibland kan det kanske vara svårt att hitta tiden till att gå omkring i fysiska butiker. Därför kan man i dagsläget beställa även lampor online. Det är smidigt att handla online eftersom man kan i lugn och ro kolla igenom utbudet, man kan sitta i soffan och göra sina inköp och om man sedan får hem en produkt man inte är nöjd med kan man bara lämna tillbaka den. Lamporochljus säljer lampor och belysning online.

  Genom att läsa andra personers recensioner om företag som tex Lamporochljus kan man få svar på många olika frågor. Det ger även en speciell trygghet att veta vad någon annan tyckte om en viss butik.

  Mer information om Lamporochljus

  Hemsidan och nätbutiken är en del av QLF Group som har sitt säte i Nederländerna. De är en e-handelsplattform som har hand om olika e-handelsbutiker. I sortimentet som Lamporochljus har finns det cirka 3 000 lampor och de är idag ett internationellt företag som har e-handelsbutiker i 29 olika länder. Nederländerna, Belgien och Tyskland är de största försäljnings marknaderna som företaget har. Idag driver inte företaget någon typ av fysisk butik utan de är verksamma online.

  Det som Laporochljus erbjuder

  Inomhusbelysning, utomhusbelysning, ljuskällor och så vidare är olika produktkategorier som finns inne på hemsidan. De olika kategorierna har även flera underkategorier, samt att det finns en sökfunktion inne på hemsidan. Om kunderna inom Sverige väljer att göra en beställning för 1 000 kr eller mer så behöver de inte betala någon fraktkostnad, i annat fall läggs det till en avgift på 59 kr. Den vanliga leveranstiden är mellan 2-5 arbetsdagar. Leveranserna sker med UPS och medans kundens paket är på väg har hen möjligheten att spåra det. Från och med att kunden mottagit sitt paket kan hen inom 30 dagar göra en retur på någon produkt.

  Hur kunderna kan kontakta Lamporochljus

  Kundtjänsten hos företaget kan kunderna komma i kontakt med genom antingen e-post eller på telefon, kundtjänsten är öppen vardagar under vanliga kontorstider. Inne på företagets hemsida finns en ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation eller ett klagomål ska hen börja med att kontakta kundtjänsten via e-post för att sedan gå vidare med sitt ärende.

  Har du någon erfarenhet av Lamporochljus? Om du har det kan du skriva en egen recension om dem inne på omdömesstalle.se där du berättar vad du tyckte om deras kundtjänst, kvaliteten på deras produkter, leveranstiderna och annat du kanske vill lägga till.


  Hur man väljer rätt led-lampa.

  Hur man får pengar tillbaka genom Reward Network

  Lamporochljus
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Lamporochljus

  Din recension

  FAQ

  Är Lamporochljus ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Lamporochljus. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Lamporochljus?

  Lamporochljus är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Hemartiklar, Elektronik. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lamporochljus gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.