Kuben.se

Alla recensioner

Kuben.se

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Kuben.se

Det finns folk som vill lyxa till sitt hem och verkligen trivas då de befinner sig hemma. Det finns olika saker man kan göra och skaffa för att man ska trivas i sitt hem, men under de senaste åren har det blivit ganska vanligt att folk skaffar spabad och jacuzzin som de har ute på terassen. Men om man är en person som säger att spabad så vet man även att det behövs olika produkter för att hålla igång et. Det krävs tex olika typer av filter, men även andra produkter som tex klor. Kuben är ett företag som säljer dessa typer av produkter i Sverige. 

Varför ska jag just vända mig till Kuben när jag ska införskaffa dessa produkter, eftersom jag vet att olika butiker erbjuder dessa produkter? Är produkterna gjorda av bra kvalitet, och är produkterna värda sitt pris? Här på OmdömesStälle har du möjligheten att få veta vad andra personer har att säga om Kuben i deras recensioner

Mer om Kuben
Kuben är ett företag och en e-butik som har varit verksam på marknaden under de senaste åren. Sedan företagets start och ännu idag har företaget haft sitt huvudkontor i Uppsala i Sverige, samt att företagets lager ligger i Hallstavik. Vagnerpool Scandinavia AB är företaget som driver hemsidan Kuben och de uppfyller alla krav för certifierad e-handel. 

Inne i företaget nätbutik är produkten indelade i olika kategorier som tex:spalock, spakemi, pooltillbehör, spatillbehör och så vidare. Men det finns även en sökfunktion som kunderna kan använda sig av för att söka bland alla produkter som finns i hela sortimentet

Det som Kuben erbjuder
Efter att kunden bestämt sig för vilka prylar hen vill köpa och även gått igenom med beställningen så kommer en leveranskostnad att beräknas utgående från hur mycker kunden väljer att beställa. Leveranskostnader är något som sagt som varierar och den kan vara på en summa mellan 29 kr och upp till 199 kr om det är en produkt som levereras direkt hem till kunden. Om det är så att en kund beställer en produkt som redan finns i lager så kan kunden räkna med en leveranskostnad på mellan 1 - 3 arbetsdagar inom Sverige. Kunder har möjligheten att göra returer på de produkter som de beställt, men en retur måste göras inom 14 dagar efter mottagandet av produkten. Om en retur görs är det kunden själv som står för retur kostnaderna. Kuben har en kundtjänst som kan nås på tre olika sätt och det är antingen via e-post, telefon eller via ett kontaktformulär som kan fyllas i på hemsidan. 

Åsikter om Kuben
Skulle du kunna säga att du är en person som har någon typ av erfarenhet av företaget Kuben, eller deras produkter? Om du har det så kan väl du lägga några minuter på att skriva en recension om företaget där du med dina egna ord berättar vad du tycker om dem. Berätta om kvaliteten är bra, om det fanns mycket att välja mellan i sortimentet men även annat som du kanske känner att du skulle vilja dela med dig av. 


Gör eget spa hemma.