OmdömesStälle

  Recensioner Golvpoolen

  Ett fint badrum som man trivs i är en sak som många vill ha i sitt hem. Man spenderar inte så mycket tid dagligen i badrummet men man vill ändå få en lyxkänsla varje gång man tar ett bad eller en dusch. Man vill att kaklet ska se bra ut, eller klinker om man föredrar dag samt att man vill ha speglar som är bra och en dusch som man känner att man skulle vilja stå timmar i. När det kommer till prylar till badrummet så kan man antingen gå omkring i fysiska butiker och se hur sortimentet ser ut där, men man kan även handla alla dessa produkter online. Onlinehandeln är otroligt smidig och enkel att använda i dag. Man behöver inte anpassa sig till öppettider och man behöver inte ens lämna hemmet. Är man ute efter badrumsprylar så erbjuder Golvpoolen det åt sina kunder, de är verksamma online och i fysiska butiker.

  Frakten, hur fungerar den om man köper en stor produkt hos Golvpoolen? Eventuell retur eller till och med reklamation vart ska man vända sig? det är bara några av alla frågor man kan få svaret på genom att läsa andra personers recensioner

  Mer om Golvpoolen

  Svenskt företag som är verksamma inom marknaden som säljer golv, kakel och andra produkter till badrummet. Golvpoolen är både verksamma online via sin nätbutik samt att de har ett flertal fysiska butiker i olika städer i Sverige. Golvpoolen erbjuder även sina kunder ett digitalt showroom där kunderna har möjligheten att bygga sitt eget badrum och se hur olika golv och kakel skulle passa in.

  How-To | Installera Windows 10!

  Vad erbjuds hos Golvpoolen?

  Golv, kakel och klinker, badrum, verktyg är några av de olika produktkategorierna som finns inne på företagets hemsida. En sökfunktion finns tillgänglig för kunderna där de kan söka bland alla produkter som finns i sortimentet hos Golvpoolen. Kunderna kan välja om de vill se priserna inklusive eller exklusive moms, men oberoende så är priserna skrivna i svenska kronor. Då kunderna gör beställningar hos företaget så varierar fraktkostnaderna beroende på vikt och volym på paketet, men avgiften kan ses innan kunden genomför sin beställning. Även leveranstiderna varierar även, och om de beställda produkterna inte finns i lager så kan det ta mellan 8 till 10 veckor för Golvpoolen att först beställa in produkten/produkterna. Från och med att kunden har tagit emot sitt paket så kan hen inom 14 dagar returnera någon produkt vid behov.

  Hur kan kunderna nå kundtjänsten hos Golvpoolen?

  Kundtjänsten hos företaget kan nås genom antingen är post eller via telefon, samt att det är oftast ställda frågorna finns besvarade inne på företagets hemsida. Där i finns frågor besvarade som till exempel frakt och leverans samt retur och reklamation. Är kunden i behov av att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta kundtjänsten för att kunna gå vidare med sitt ärende.

  Har du några erfarenheter, tankar eller åsikter om företaget Golvpoolen? Om du har det ska du inte glömma att skriva en recension och berätta om kvaliteten på produkterna, leveranstiderna samt kundtjänsten om du kontaktade dem.


  Video om företaget Golvpoolen.

  Golvpoolen
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Golvpoolen

  Din recension

  FAQ

  Är Golvpoolen ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Golvpoolen. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Golvpoolen?

  Golvpoolen är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Hemartiklar. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Golvpoolens webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.