KidsDreamStore

Alla recensioner

KidsDreamStore

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Estore

Estore

5 recensioner

Ni vet säkert att det finns butiker som verkligen säljer allt, det har igen skillnad om det handlar om elektronik, träningstillbeh&o...

Logo PatPat

PatPat

2 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Logo Club Creo

Club Creo

1 recensioner

Att pyssla och att skapa egna saker är något som väldigt många tycker om att göra, oberoende vilken ålder man &aum...

KidsDreamStore

Det finns verkligen oändligt med leksaker för barn nuförtiden. Det finns alla tycker av dockor och bilar, men även pussel, robotar och allt vad man kan tänka sig. Något som även är väldigt vanligt är att alla barnfilmer har sina egna leksaker och karaktärer. KidsDreamStore är en nätbutik som har valt att erbjuda sina kunder (och i synnerhet deras barn) olika typer av leksaker. 

Erbjuder KidsDreamStore leksaker för barn i alla åldrar, eller är det mer för äldre barn? Är kvaliteten bra på produkterna som företaget erbjuder, eller kommer de att gå sönder efter första lekstunden? Läs vad andra personer tycker om företaget genom att läsa deras recensioner. 

Mer info om KidsDreamStore
Företaget är verksamma på marknaden genom att vara en leksaksbutik online och hela verksamheten startade i Sverige för några år sedan. De har valt att erbjuda produkter för barn i olika åldrar såsom leksaker, men även kläder och maskeradprylar. Företaget bedriver inte någon typ av fysisk butik, men i Malmö har de ett lager där kunderna själv har möjligheten att hämta ut sina paket. 

Inne i nätbutiken finns olika produktkategorier, men även en sökfunktion som söker bland alla produkter i hela sortimentet. Priserna som kunderna kan se inne på hemsidan är skrivna i svenska kronor och innehåller från början moms. KidsDreamStore har även valt att ta fram ett nyhetsbrev som det är möjligt att kostnadsfritt prenumerera på och sedan få info om kampanjer och erbjudanden till inkorgen på e-posten. 

Vad erbjuder KidsDreamStore?
När kunden har valt vilka produkter hen vill beställa och sedan lagt till dem i kundkorgen så kan hen gå vidare till betalningen. Kunderna har möjligheten att betala direkt via internetbanken, med kort, eller via Klarna faktura eller delbetalning. Kunderna kan se en uppskattad leveranstid på olika produkter, en från och med att företaget tagit emot kunden beställning så ska kunden få sitt paket inom 30 dagar efter att de har fått orderbekräftelsen. PostNord är det företaget som levererar kundernas paket och de levererar dem till kundens närmaste ombud eller direkt hem till kunden. Om en kund väljer att göra en beställning på  799 kr eller mer så behöver de inte betala någon fraktavgift, annars läggs det till en avgift på 49 kr på varje beställning. Från och med att kunden har tagit emot sin produkt så har hen möjligheten att inom 14 dagar göra en retur och lämna tillbaka någon produkt. För att göra en retur ska kundtjänsten i första hand kontaktas, och det kan göras antingen via telefon eller mejl. 

Åsikter och omdömen om KidsDreamStore
Har du eller kanske dina barn gjort någon beställning via detta företaget? Om svaret är ja så kan väl du ta och berätta om du tyckte att kvaliteten på produkterna var bra, om priser var bra och även om du tror att du kommer att handla hos detta företaget igen eller inte. Kom även ihåg att vara ärlig och berätta även varför du tycker som du gör. 


Butiken KidsDreamStore.