OmdömesStalle

  Recensioner JD Sports

  Att träna

  och att röra på sig är något som vi alla måste komma ihåg att göra. När man gör det blir man mycket gladare, man blir starkare och man orkar mycket bättre i vardagen både psykiskt och fysiskt. Och om det är så att man inte tycker om att gå på gym så behöver man inte heller gör det. Det räcker med att man går på långpromenader, går ut och springer eller så skaffar man sig en hobby som tex fotboll eller handboll. Men om man är van att träna och man brukar göra det så vet man även att motivationen går lite upp och ner hela tiden. Man är inte alltid så motiverad som man kanske skulle vilja vara. Har man slut på motivationen så kan man kolla på olika sociala medier på personer man ser upp till, man kan kolla på olika motiverande videon och en sak som man även kan göra är att köpa nya träningskläder om man vill, eftersom det har en tendens att motivera många människor. Det finns många olika märken och butiker att välja mellan då det kommer till träningskläder. Men ett företag som erbjuder sina kunder både kläder och skor är JD Sports.

  När man läser andra personers recensioner kan man få svar på frågor som man kanske undrat över en längre tid. Det är alltid bra att både läsa och skriva recensioner då man har några erfarenhet av olika företag, eftersom det kan hjälpa andra människor i framtiden.

  Mer information om JD Sports

  JD Sports är ett företag som säljer sportkläder, skor och andra träningsrelaterade produkter online. Företaget är verksamma i flera olika länder världen över och de har sammanlagt över 50 000 anställda. Allt som allt har företaget JD Sports över 2 400 butiker.

  Vad erbjuder JD Sports sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier som tex Dam, Herr, Barn, Accessoarer etc. Om man vet vad man är ute efter kan man även använda sig genast av sökfunktionen. Om man gör en beställning på hemsidan som överskrider 800 kr kommer frakten att vara gratis, i annat fall kommer man att få betala en fraktavgift på 49 kr. den vanliga leveranstiden är mellan 3 till 5 arbetsdagar, men det kan tillkomma några dagar om det görs beställning under en högsäsong. Betalningarna som sker via hemsidan är det Klarna som har hand om vilket betyder att man kan välja mellan att betala med kort, direktbetalning via internetbanken, delbetalning eller på faktura.

  Hur kan man komma i kontakt med JD Sports?

  Om man undrar över något kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att där läsa igenom de oftast ställda frågorna, chansen är stor att man då kommer att hitta svaret på sin fråga. Skulle det vara så att man inte hittade svaret på sin fråga eller om man ändå vill komma i kontakt med kundtjänsten så kan man göra det antingen genom att kontakta dem via Facebook eller så kan man skicka ett meddelande till dem inne via hemsidan.

  Har du handlat hos JD Sports? Om ja, skriv då gärna en egen recension.


  JD Sports.

  Why I dislike JD sports!

  JD Sports
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (3)

  3.4
  33% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  4
  Tjänst
  rating
  2.6
  Prissättning
  rating
  4.6
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Omodernt, långsamt och meningslös kundtjänst

  Lagt order på lagervara. Får då veta att leveranstiden är en månad. Efter en vecka är ordern inte accepterad. Ber upprepade gånger att få annullera ordern. Efter flera svar från kundtjänst att de jobbar och att jag ska ha tålamod får jag reda på att enda sätt att annullera ordern är att vänta en månad tills den är levererad, därefter inte hämta ut paketet på 14 dagar och därefter vänta upp till 14 dagar på att få tillbaka pengarna. Har nu lag order från en av alla andra ehandlare som erbjuder leverans på tre dagar och fri retur. Om det går, hitta ett annat alternativ till JD Sport när du beställer sneakers.

  Av: Johan20-04-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2.5
  rating

  Handla inte här!!!

  Handla inte här!
  När min produkt kom till slut, efter 30 (!) arbetsdagar (7-9 dagar var utlovat) vill jag returnera den. Returen ska registreras via en länk där informationen enbart visas på okänt språk. Jag chansar och får betala 170 kr för returen.

  JD har tveksam attityd och konstigt språk när man chattar med dem. Egentligen borde jag inte gå med på att betala returen men orkar inte bråka. Men handla för guds skull inte här!

  Av: Marie25-02-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  3.5
  rating

  Kundservice under all kritik

  De levererar inte i tid och det är svåra att få tag i. Jag beställde förra månaden och paketet har varit *på väg* i tre veckor. Ingen vill svara på var det är och jag får inte annullera mitt köp.

  Av: Jens Dalkvist12-02-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  4
  rating

  Skriv din egen recension om JD Sports

  Din recension

  FAQ

  Är JD Sports ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om JD Sports. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 3.4/10, med 33% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder JD Sports?

  JD Sports är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode, Sport & Friluft. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van JD Sports gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.