Jack & Jones

Alla recensioner

Jack & Jones

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Jack & Jones

Letar du efter herrkläder? Då har du kommit rätt. Jack & Jones är en klädbutik för män, sm har ett utbud av bekväma kläder. Om du söker efter omdömen om företaget och vad andra tycker om butiken, så är vi rätt sida för dig. Vi välkomnar även att du lämnar en egen recension, för att hjälpa framtida köpare i deras klädshopping. Att kunna ta del av vad andra kunder och individer tycker om företaget kan förhoppningsvis ge en bra bild av hur det fungerar att handla där.

Om Jack & Jones.

Jack & Jones är en klädbutik för män och killar. Målgruppen är yngre män, även fast det förstås finns kläder för alla åldrar. Jack & Jones är en dansk klädbutik som lanserades 1990 – så företaget har funnits på marknaden i drygt 30 år. Den första fysiska butiken öppnade i Norge 1991. Jack & Jones har idag 2700 butiker världen över, framför allt i Europa. De har även en webbshopp online, där du enkelt och bekvämt kan beställa kläder alla tider på dygnet. De erbjuder plusstorlekar (upp till 6xl) och numera även juniorkläder för barn i åldern 8-16.

Vad erbjuder Jack & Jones?

Företaget säljer herrkläder med ett extra fokus på jeans och matchande kläder och accessoarer. De erbjuder numera kläder i plusstorlekar och för barn/juniorer, vilket är något som introducerades ganska nyligen. Detta ger en ännu större bredd till deras utbud. Jack & Jones erbjuder dig att både kunna handla i en fysisk butik – om du har någon i närheten – och att kunna handla online. De har även en reaavdelning på hemsidan, där du kan fynda många av deras plagg till billigare priser. Jack & Jones är även öppen för samarbeten av olika slag, både med män som vill bli modeller, affiliates, influencers och så vidare – så om det är något som intresserar dig, så är det värt att kolla upp.

Leveranstider och betalningsalternativ

Jack & Jones har normalt sett en leveranstid på 2-3 arbetsdagar, ofta kommer beställningen dock snabbare. Det finns flera olika fraktalternativ att välja mellan, beroende på vad du behöver just nu. Du kan betala på flera olika sätt om du väljer att beställa via deras webbshopp; bland annat med kort och på faktura. Du har även 100 dagars ångerrätt, vilket ger dig gott om tid att hinna känna på och prova dina plagg. Det är även enkelt att returnera och byta beställningar om du skulle behöva det.

Omdöme

Jack & Jones har ett brett utbud av kläder; om du letar efter en vardaglig och bekväm stil så är detta en bra butik. Speciellt om du tycker om jeans och matchande plagg, då det har blivit lite av deras specialitet. Jeans har ett brett användningsområde och kan användas på jobbet till i mera finklädda sammanhang; hos Jack & Jones kan du hitta bra tips på hur kombinerar jeans med andra plagg beroende på sammanhang. Företaget har erfarenhet av att matcha plagg med varandra. Ett stort plus för att företaget aktivt arbetar för att bli mer miljömedvetet och för att de vill ge sina anställda bra arbetsvillkor.