OmdömesStälle

  Recensioner iELM

  E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. iELM är ett företag som har valt att erbjuda sina kunder kläder till barn i olika åldrar.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex iELM? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Mer information om företaget iELM

  Företaget grundades och lanserades i Sverige under 2013 och det är ett litet familjeföretag som designar och tillverkar sina egna kläder till barn. Företaget har haft mer än 300 000 kunder och på sociala medier har de mer än 180 000 följare. Hela företagets vision är att expandera över hela Europa. iELM’s filosofi är ett skapa barnkläder i en nytänkande design där men utseende och funktion har tänkts på.

  Detroit: Become Human [PS4] #04 Lets Play med Smutsen

  Vad erbjuder iELM sina kunder?

  Inne på företagets hemsida finns det olika kategorier som tex ytterkläder, byxor, klänningar, hoodies och så vidare. Vet man vad det är som man letar efter så kan man även genast använda sig av sökfunktionen som finns inne på hemsidan. Är det så att man gör en beställning inne på hemsidan på mer än 1 999 kr så kommer man inte att behöva betala någon frakt, annars kommer det att tillkomma en fraktkostnad som man kan se innan man genomför beställningen. Alla paket kommer att levereras med UPS inom Sverige och den vanliga leveranstiden är mellan 3 till 5 arbetsdagar. Medans paketet är på väg har man möjlighet att spåra det.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos iELM?

  Om man har några frågor eller funderingar till företaget kan man komma i kontakt med eras kundtjänst antingen via e-post eller så kan man fylla i ett kontaktformulär som finns på hemsidan. Men innan man kontaktar dem kan man alltid läsa igenom all information och alla villkor som finns på hemsidan, då kanske man hittar svaret på sin fråga. Skulle man vilja lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta företaget.

  Har du någon erfarenhet av iELM? om ja, skriv då gärna en egen recension.


  Hur man även kan sy egna kläder till sina barn.

  iELM
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om iELM

  Din recension

  FAQ

  Är iELM ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om iELM. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder iELM?

  iELM är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Mode, Barn & Baby. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till iELMs webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.