Hugo Boss

Alla recensioner

Hugo Boss

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld
Hallbergs Guld
1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco
Timarco
6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Hugo Boss

Intresset för mode och kläder blir hela tiden större, både bland unga och även äldre personer. Med olika modeller av kläder och stilar kan man uttrycka sin personlighet och man kan samtidigt vara kreativ då man kombinerar olika stilar, färger och modeller. Om man är ute efter nya kläder kan man så klart åka till en fysisk butik och kolla hur utbudet ser ut där. Men det kan ofta vara så att det inte erbjuds så mycket, eller så finns det inte alls så många storlekar att välja mellan. Därför kan det vara bra att handla kläder online, där det finns ett väldigt stort utbud i alla storlekar man kan tänka sig. Och skulle det vara så att man beställer några klädesplagg och sedan ångrar sig då man får hem dem är det relativt enkelt att göra en retur. Men det är inte endast kläder som säljs online, så gott som det mesta man än kan tänka sig säljs även online. Hugo Boss är ett märke och en närbutik som har valt att sälja kläder, skor och accessoarer. 

Genom att läsa andra personers recensioner kan man få svar på många knepiga frågor som man kanske annars blir och tänka på, frågor som tex: hur är storlekarna hos Hugo Boss? Hur är kvaliteten på alla produkter och är produkterna värda sitt pris? 

Mer information om Hugo Boss
Hugo Boss är ett märke som grundades och lanserades i Tyskland under 1924. När företaget startade var de inriktade främst för män men säljer i dag även produkter till både kvinnor och barn. Hugo Boss har sitt huvudkontor i Tyskland och är i dagsläget en av de ledande företagen som tillverkar herrkostymer. Hugo Boss har inte endast ett sortiment som består av kläder utan de säljer även andra produkter som tex parfymer. På Hugo Boss arbetar det cirka 10 000 personer och de har en årlig omsättning på 1,729 miljarder euro. 

Vad erbjuder Hugo Boss sina kunder?
Huvudkategorierna inne på företagets hemsida är herr och dam, och i de kategorierna finns sedan ett flertal olika underkategorier. Det finns en sökfunktion på hemsidan som man kan använda sig av om man vet vad det är man är ute efter. På produkterna som Hugo Boss säljer är det 30 dagars returrätt, så länge produkten är i oförändrat skick. Frakten hos Hugo Boss är gratis (man kan betala för snabb leverans om man vill) och leveranstiden är cirka 4–5 arbetsdagar. Produkterna levereras med antingen Postnord eller DHL. 

Hur kan man komma i kontakt med Hugo Boss?
Inne på hemsidan finns en ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns och där kan man gå in och läsa om man undrar över något. Om man skulle vilja komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget kan man antingen göra det via ett kontaktformulär, via live chatt inne på hemsidan eller så kan man ringa dem på telefon. Skulle man vilja lämna in en reklamation ska börja med att kontakta kundtjänsten

Har du någon erfarenhet av Hugo Boss? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension


Hugo Boss.