OmdömesStälle

  Recensioner Heromic

  Att man tycker om att lyssna på en viss artist, att se alla filmer som en speciell skådespelare medverkar i eller att följa ett sportlag helt frenetisk är något som väldigt många av oss väljer att göra. Man är helt enkelt ett stort fan av en eller flera personer. Om man är ett fan av någon så vill man kanske köpa produkter som personen tillverkar, samt att man vill köpa merch som man sedan kan gå med för att visa uppskattning. När det kommer till merch eller andra fan-produkter så finns det olika butiker man kan vända sig till. Vissa kända personer har valt att ha en helt egen hemsidan för sina produkter men det finns även nätbutiker som fungerar som återförsäljare och säljer produkter som har med kända personer eller lag att göra. Heromic är en hemsida som erbjuder samlarprodukter, actionfigurer och liknande prylar.

  Vad gäller då det kommer till leveransvillkoren hos Heromic? Och har de bra kvalitet på sina produkter, eller ska man kolla efter dessa produkter i fysiska butiker? Om man är i behovet att returnera någon produkt, vad ska man då göra? Det är frågor man kan få svar på om man läser recensioner som personer har skrivit som har handlat där innan dig.

  Mer om företaget Heromic

  Under 2016 lanserades och grundades företaget Heromic på den svenska marknaden. I dag driver företaget inte någon fysisk butik utan är verksamma online via sin hemsida. Heromic hemsidan har blivit verifierad som trygg e-handel.

  Att skapa den optimala kundupplevelsen inom e-handel

  Vad erbjuder Heromic sina kunder?

  Actionfigurer och collectiables, prylar, kläder och textilier, cosplay och så vidare är olika typer på produktkategorier som finns inne på företagets hemsida. Vid varje produktkategori finns det även olika underkategorier samt att det finns en sökfunktion inne på hemsidan som kunderna kan använda sig av. Oavsett hur mycket eller lite kunderna väljer att beställa så gäller en fraktkostnad inom Sverige på 49 kr. Skulle det vara så att kunden väljer att beställa till utlandet så gäller andra kostnader. Från och med att kunden har mottagit sin produkt så har hen 30 dagar på sig att göra en retur. För godkänd retur ska produkten vara hel och ingen försegling bruten.

  Kunderna har även möjligheten att välja om de vill bli en pluskund hos Heromic. Det betyder att de kan se alla sina beställningar inne på hemsidan i efterhand och de får ta del av nyhetsbrevet som företaget skickar ut.

  Hur kan Heromic´s kundtjänst kontaktas?

  Kundtjänsten hos Heromic kan nås genom antingen är post eller via telefon, samt att det är oftast ställda frågorna finns besvarade inne på företagets hemsida. Där i finns frågor besvarade som till exempel frakt och leverans samt retur och reklamation. Är kunden i behov av att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta kundtjänsten för att kunna gå vidare med sitt ärende.

  Har du några erfarenheter, tankar eller åsikter om företaget Heromic? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension och berätta vad du tyckte om leveranstiderna, kvaliteten på produkterna samt om du eventuellt gjorde en retur.


  Saker man kan samla på.

  Heromic
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Heromic

  Din recension

  FAQ

  Är Heromic ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Heromic. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Heromic?

  Heromic är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Heromics webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.