Fanshop

Alla recensioner

Fanshop

0% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

M
Monica Ögren
Varan skulle leveras inom 2.3 veckor. Beställde och betalade den 26 oktober. Ingen vara kommer. Ingen kontakt går att fä med demLäs vidare
L
Lj
Jag försöker nå dom för dom ska göra en återbetalning Men dom svarar inteLäs vidare
L
Lj
Jag fick tillbaka för den ena nu åtminstone Läs vidare
L
Lj
Inte fått sakerna och svarar inteLäs vidare
L
Lennie
Sakerna har inte kommit och ingen har svarat Läs vidare

Alla recensioner (5)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Väska

  Varan skulle leveras inom 2.3 veckor. Beställde och betalade den 26 oktober. Ingen vara kommer. Ingen kontakt går att fä med dem


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Omöjliga att nå

  Jag försöker nå dom för dom ska göra en återbetalning
  Men dom svarar inte


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Återbetala

  Jag fick tillbaka för den ena nu åtminstone


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Inga saker inga svar

  Inte fått sakerna och svarar inte


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Omöjliga att få tag på

  Sakerna har inte kommit och ingen har svarat

  Fortfarande inte kommit


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Pen Store

Pen Store

1 recensioner

Välkommen till företaget som är vassast på pennor och konstnärsprodukter. Detta företag heter Pen Store och hos dem ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Fanshop

Att man tycker om att lyssna på en viss artist, att se alla filmer som en speciell skådespelare medverkar i eller att följa ett sportlag helt frenetisk är något som väldigt många av oss väljer att göra. Man är helt enkelt ett stort fan av en eller flera personer. Om man är ett fan av någon så vill man kanske köpa produkter som personen tillverkar, samt att man vill köpa merch som man sedan kan gå med för att visa uppskattning. När det kommer till merch eller andra fan-produkter så finns det olika butiker man kan vända sig till. Vissa kända personer har valt att ha en helt egen hemsidan för sina produkter men det finns även nätbutiker som fungerar som återförsäljare och säljer produkter som har med kända personer eller lag att göra. Fanshop är en nätbutik som säljer olika fan-produkter. 

Men hur ska man veta hur leveransvillkoren är hos Fanshop? Och har de bra kvalitet på sina produkter, eller ska man kolla efter dessa produkter i fysiska butiker? Om man är i behovet att returnera någon produkt, vad ska man då göra? Det är frågor man kan få svar på om man läser recensioner som personer har skrivit som har handlat där innan dig. 

Information om Fanshop
Svenskt företag som grundades och lanserades under 2005. Lagsidan HB är företaget som driver Fanshop och de i sin tur grundades under 2004. Företaget har inte någon fysisk butik utan är verksamma online via sin nätbutik. VD för företaget är i dag Hjalmar Thor och de har anställda som sköter om tex kundtjänsten och andra administrativa uppgifter. Andra företag som Lagsidan HB även äger och driver är tex: Spelbord.se och Änglahöjden.se. 

Vad finns i sortimentet hos Fanshop?
Arsenal, Barcelona, Man City, Man Utd är olika produktkategorier som finns inne på företagets hemsida. Funktion där kunderna kan söka bland alla produkter som finns i sortimentet finns även på hemsidan. För att handla hos Fanshop ska kunden vara 18 år eller uppåt, eller ha målmans tillstånd. Priserna som är synliga är skrivna i svenska kronor och är inklusive moms. Då kunden gör en beställning så är den vanliga leveranstiden mellan 1 – 3 dagar så länge som den beställda produkten redan finns i lager. Gör kunden en beställning på någon produkt som väger 30 kg eller mer så kan leveranstiden förlängas med någon dag. Oberoende hur mycket eller lite kunden väljer att köpa så läggs det till en fraktkostnad på beställningen. 

Hur kontaktas Fanshop?
Vid frågor och funderingar kan kunderna nå företagets kundtjänst via e-post eller telefon. Men innan man kontaktar kundtjänsten kan man läsa igenom alla tips, villkor och all information som finns på hemsidan, för att se om man hittar svaret på sin fråga redan där. Om man känner behovet av att lämna in en reklamation ska man kontakta kundtjänsten så att de kan hjälpa till. 

Har du handlat hos Fanshop? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension och berätta vad du tyckte om leveranstiderna, kvaliteten på produkter och annat. 


Att vara ett fan av någon.