OmdömesStälle

  Recensioner Fanshop

  Att man tycker om att lyssna på en viss artist, att se alla filmer som en speciell skådespelare medverkar i eller att följa ett sportlag helt frenetisk är något som väldigt många av oss väljer att göra. Man är helt enkelt ett stort fan av en eller flera personer. Om man är ett fan av någon så vill man kanske köpa produkter som personen tillverkar, samt att man vill köpa merch som man sedan kan gå med för att visa uppskattning. När det kommer till merch eller andra fan-produkter så finns det olika butiker man kan vända sig till. Vissa kända personer har valt att ha en helt egen hemsidan för sina produkter men det finns även nätbutiker som fungerar som återförsäljare och säljer produkter som har med kända personer eller lag att göra. Fanshop är en nätbutik som säljer olika fan-produkter.

  Men hur ska man veta hur leveransvillkoren är hos Fanshop? Och har de bra kvalitet på sina produkter, eller ska man kolla efter dessa produkter i fysiska butiker? Om man är i behovet att returnera någon produkt, vad ska man då göra? Det är frågor man kan få svar på om man läser recensioner som personer har skrivit som har handlat där innan dig.

  Information om Fanshop

  Svenskt företag som grundades och lanserades under 2005. Lagsidan HB är företaget som driver Fanshop och de i sin tur grundades under 2004. Företaget har inte någon fysisk butik utan är verksamma online via sin nätbutik. VD för företaget är i dag Hjalmar Thor och de har anställda som sköter om tex kundtjänsten och andra administrativa uppgifter. Andra företag som Lagsidan HB även äger och driver är tex: Spelbord.se och Änglahöjden.se.

  Unboxing & Test | TP-Link Archer AC3200

  Vad finns i sortimentet hos Fanshop?

  Arsenal, Barcelona, Man City, Man Utd är olika produktkategorier som finns inne på företagets hemsida. Funktion där kunderna kan söka bland alla produkter som finns i sortimentet finns även på hemsidan. För att handla hos Fanshop ska kunden vara 18 år eller uppåt, eller ha målmans tillstånd. Priserna som är synliga är skrivna i svenska kronor och är inklusive moms. Då kunden gör en beställning så är den vanliga leveranstiden mellan 1 – 3 dagar så länge som den beställda produkten redan finns i lager. Gör kunden en beställning på någon produkt som väger 30 kg eller mer så kan leveranstiden förlängas med någon dag. Oberoende hur mycket eller lite kunden väljer att köpa så läggs det till en fraktkostnad på beställningen.

  Hur kontaktas Fanshop?

  Vid frågor och funderingar kan kunderna nå företagets kundtjänst via e-post eller telefon. Men innan man kontaktar kundtjänsten kan man läsa igenom alla tips, villkor och all information som finns på hemsidan, för att se om man hittar svaret på sin fråga redan där. Om man känner behovet av att lämna in en reklamation ska man kontakta kundtjänsten så att de kan hjälpa till.

  Har du handlat hos Fanshop? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension och berätta vad du tyckte om leveranstiderna, kvaliteten på produkter och annat.


  Att vara ett fan av någon.

  Fanshop
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (4)

  2
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  2
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Omöjliga att nå

  Jag försöker nå dom för dom ska göra en återbetalning
  Men dom svarar inte

  Av: Lj23-08-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Återbetala

  Jag fick tillbaka för den ena nu åtminstone

  Av: Lj23-08-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Inga saker inga svar

  Inte fått sakerna och svarar inte

  Av: Lj22-08-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Omöjliga att få tag på

  Sakerna har inte kommit och ingen har svarat

  Av: Lennie 17-08-2021
  Lennie20-08-2021

  Fortfarande inte kommit

  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Skriv din egen recension om Fanshop

  Din recension

  FAQ

  Är Fanshop ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Fanshop. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Fanshop?

  Fanshop är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Fanshops webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.