EMP

Alla recensioner

EMP

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

EMP

I dagsläget kan man hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig online, det har ingen skillnad vad det än handlar om. På nätet kan man hitta mat till hela familjen, inredning och prylar, leksaker till både barn och husdjur samt vitvaror och utemöbler. Det är smidigt att man nuförtiden kan hitta allt online eftersom man då slipper ta sig till fysiska butiker, man behöver aldrig anpassa sig till några öppettider samt att man kan sitta bekvämt hemma i soffan eller i sängen och shoppa dygnet runt. Vissa nätbutiker har valt att ha ett sortiment där de erbjuder en viss typ av produkt, och endast produkter som är liknande. Medans andra nätbutiker är ute efter att ha ett så stort sortiment som möjligt och säljer därför produkter inom alla olika kategorier. EMP är en nätbutik som har valt att erbjuda sina kunder produkter som är kläder, fan produkter samt band kläder. 

Är produkterna värda sitt pris hos EMP? Är kvalitén bra på produkterna eller kommer de att gå sönder genast? Hur är det med returer, är de smidiga att göra om det skulle behövas? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner

Mer information om EMP
EMP är ett företag som är både grundat och lanserat i Tyskland och de har i dagsläget redan varit verksamma i över 30 år. Företaget startades av några personer som ville ge möjligheten till sina kunder att hitta merch till de band och artister de tycker om. Och att allting skulle ske på en och samma hemsida. Företaget har i dag en egen katalog som man kan kolla igen samt att de har ett sortiment där det ingår mer än 20 000 artiklar. 

Vad erbjuder EMP sina kunder?
Företaget erbjuder både produkter till killar och tjejer. Inne på hemsidan kan man kolla igenom olika kategorier, man kan tex kolla igenom olika band och artister, spel samt film och TV. När man gör en beställning på hemsidan så är det Klarna som har hand om alla betalningar. Detta innebär att man kan välja mellan att betala med kort, direktbetalning via internetbanken, delbetalning eller på faktura. Skulle det vara så att man får hem en produkt som man sedan av någon anledning känner sig missnöjd över, så har man 14 dagar på sig att göra en retur från och med att man har hämtat ut sitt paket. 

Hur kan man komma i kontakt med EMP?    
Är det så att man kanske har några frågor eller funderingar så kan man komma i kontakt med företagets kundtjänst antingen genom att ringa dem på telefon, skicka e-post till dem eller så kan man fylla i ett kontaktformulär som kan hittas inne på hemsidan. Men innan man kontaktar kundtjänsten hos EMP kan man alltid börja med att gå in på deras hemsida för att läsa igenom all information och alla villkor som finns där. 

Har du handlat hos EMP? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget. 


EMP.