Happy day

Alla recensioner

Happy day

71% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

E
Erik Persson
Bra hela vägen! Gav bort gevär och pistolskytte till min flickvän (och mig själv) :). Valde expressleverans, leverans efter 1 dag! Jag och tjejen bokade tillsammans och det var smidigt. Skyttet var...Läs vidare
U
Ulrika
Fanns mycket att välja på och jag köpte digital ölprovning den 22e december. Fungerade bra och inget att klaga på!Läs vidare
A
Anna F
Snabb och smidig beställning. Inget att klaga på. Mycket att välja på i Stockholm där vi bor!Läs vidare
R
Richard Strand
Fick ett presentkort att köra en Porsche. Tog kontakt med hday i början av juni. Fick till svar att de inte bilen igång för tillfället, men att jag skulle göra av mig två veckor senare. Två veckor...Läs vidare
S
Setareh
Köpte upplevelse i Stockholm men fanns aldrig i Stockholm samtidigt som de bad mig vänta. Får inte pengarna tillbaka. Jag vann mot dem i Allmänna reklamationsnämnden och då har de slutat svara p...Läs vidare

Alla recensioner (7)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Skytte

  Bra hela vägen! Gav bort gevär och pistolskytte till min flickvän (och mig själv) :). Valde expressleverans, leverans efter 1 dag! Jag och tjejen bokade tillsammans och det var smidigt. Skyttet var helt outstanding! coola vapen och trygg instruktör. Kommer tillbaka!!


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  upplevelse

  Fanns mycket att välja på och jag köpte digital ölprovning den 22e december. Fungerade bra och inget att klaga på!


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Presentkort

  Snabb och smidig beställning. Inget att klaga på. Mycket att välja på i Stockholm där vi bor!


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Tillgänglighet närmast noll.

  Fick ett presentkort att köra en Porsche. Tog kontakt med hday i början av juni. Fick till svar att de inte bilen igång för tillfället, men att jag skulle göra av mig två veckor senare.
  Två veckor senare var det samma besked.
  Då föreslog jag dem på deras kundtjänst att det är lite mer kundorienterat om DE hörde av sig när de väl hade fått ihop ett schema.
  Det gjorde de den 10 aug.
  Och då får jag reda på att deras bil ska ut på en turne mellan Stockholm och Göteborg under september.
  Jag som bor utanför Lund skrev tillbaka och undrade hur de tänkt ut detta, ska jag köra upp till Göteborg för att köra en jävla Porsche i 15 min?!
  De svarade att de inte hade en bättre lösning.

  Nu krävde jag pengarna tillbaka. Det gick bra mot ett avdrag på 110kr.

  Oseriöst är bara förnamnet!

  Man säljer en tjänst som man sedan inte kan leverera i rimlig tid inom rimligt avstånd, och sedan ska man ta ut en avgift!

  Håll ett ifrån detta företag!


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Vunnit i ARN - Får varken upplevelsen eller pengarna tillbaka

  Köpte upplevelse i Stockholm men fanns aldrig i Stockholm samtidigt som de bad mig vänta. Får inte pengarna tillbaka.

  Jag vann mot dem i Allmänna reklamationsnämnden och då har de slutat svara på mejl och ignorerar mig. På deras sajt står det att de följer ARNs rekommendation.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Lur och strul?

  Av misstag (och klanteri) kom jag in på den här sidan när jag skulle boka 2 sf-biljetter. Det var enkelt och snabbt och boka biobiljetterna och jag noterade inte ens att jag var på någon annan sida. När jag sen fick bekräftelsen via mail så visar det sig att jag har köpt ett upplevelsepaket på happy-day. Där kan jag logga in med min kod men när jag ska boka biljett så hänvisar de till sin egen kundtjänst och telefontid men det finns inget telefonnummer utsatt på hemsidan.

  Så nu står jag här med ett värdebevis för 250 kr men kan inte nå någon som hjälper mig att boka en enkel biobiljett. Det får inte att använda Happy days kod direkt på sf.se-

  Hur gick det för dig? Jag råkade ut för samma. Löste det sig??


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Lurendrejeri

  Vänd er till ett annat företag dessa är bluffmakare!


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn
Goalinn
1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline
Dackonline
4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

Happy day

Under hela året dyker det ofta upp tillfällen då man ger bort någon slags present till någon annan. Det handlar om födelsedagar, jul, studenter etc. Man hamnar även ofta i en situation där man inte vet vad man ska ge bort till en speciell person. Det kan ofta vara så att man inte känner den personen så väl, man kanske inte träffas så ofta eller så vill man helt enkelt ge bort något speciellt och kanske inte alltid någon fysisk sak. Då kan man faktiskt passa på att ge bort en upplevelse av något slag. Populära upplevelser att ge bort är tex whiskey eller vinprovning, en dag då man får köra en sportbil, en tur med en luftballong etc. Men vill man så kan man även ge bort mer extrema upplevelser som tex en fallskärmshoppning eller bungyjump. Det finns flera företag i världen, norden och Sverige som säljer dessa sorters upplevelser, och ett av dessa företag är Happy Day

Kommer man verkligen att få hem upplevelsen då man har beställt via Happy Day? Hur går det om man vill lämna tillbaka sitt inköp eller om man vill byta en upplevelse mot någon annan? Det är frågor man kan få svar på genom att läsa andra personers recensioner om företaget i fråga. 

Mer information om Happy Day
En person vid namn Calle Ward avslutade sin karriär inom motorsport under 2011 och bestämde sig då för att hitta på något annat att jobba med. Calle planerade sin affärsidé under en längre tid och i slutet av 2016 lanserades hemsidan Happy Day där man kan köpa olika sorters upplevelser och sedan ge bort. 

Vad kan man hitta hos Happy Day?
Hos Happy Day kan man köpa upplevelser inom kategorier som tex sport och livsstil, hälsa och skönhet, kultur och romantik, mat och dryck etc. Om man vill ge bort en upplevelse till någon men är osäker på vilken man ska välja kan man kolla in två stycken kategorier som finns på hemsidan som heter presenttips och julklappstips. 

Tjänsten fungerar och går igenom 3 olika steg- Det börjar med att man ska välja den upplevelse man är intresserad av utgående från utbudet på hemsidan. Det andra steget är att betala för upplevelsen och den kommer sedan att levereras hem till dig inom 1 – 3 arbetsdagar. Det tredje steget har med mottagaren av presenten att göra vilket är att boka själva upplevelsen och det fjärde och sista steget är att utföra själva upplevelsen. 

Hur kan man komma i kontakt med Happy Day?
Om man undrar hur själva tjänsten fungerar eller om man har någon fråga angående någon specifik upplevelse kan man kontakta företagets kundtjänst. Kundtjänsten kan nås antingen via e-post eller telefon och de svarar på sina frågor de får inom 24 timmar efter att frågan mottagits. Innan man kontaktar kundtjänsten kan man läsa igenom all information som finns på hemsidan för att se om man hittar svaret på sin fråga redan där. 

Har du köpt en upplevelse hos Happy Day? Om ja, skriv då gärna en egen recension om företaget.