Gymshark

Alla recensioner

Gymshark

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Gymshark

Vi vet ju alla hur viktigt det är att alla dagar föra på kroppen och hålla sig i sick. Men även fast man vet om det så kan det vara ganska svårt att hitta motivationen till det eftersom det allt som oftast finns mycket roligare saker att göra. Alla har olika saker som motiverar dem, vissa vill koll på motiverande videon medans andra vill lyssna på riktigt bra låtar. Något som kan vara till en motivation för många är att handla nya träningskläder som man sedan kan bära på gymmet eller under springturen. Gymshark är ett företag som säljer och tillverkar träningskläder. 

Varför ska jag handla hos Gymshark? Jag har sett att personer på sociala medier använder träningskläder från detta märket, är de verkligen så bra som alla säger? Vi har kanske inte svaren till allt här på OmdömesStälle men att läsa recensioner kan vara till stor hjälp för väldigt många där ute. 

Mer om Gymshark
Gymshark är ett företag som grundades och lanserades av Ben Francis i England under 2012. Gymshark säljer endast av sitt egna märke vilket innebär att det i deras sortiment inte finns några andra produkter samt att det inte heller finns några återförsäljare som säljer av Gymshark´s produkter. Företaget erbjuder träningskläder både till kvinnor och män samt att de i deras sortiment även har andra produkter såsom. yogamattor och klossar, accessoarer, väskor osv. Under året 2020 blev Gymshark utsett till ett företag som är värt 1 miljard pund. 

Det som Gymshark erbjuder
Produkterna är inne i nätbutiken indelade i olika kategorier men det finns även en sökfunktion som kan söka bland alla produkter i hela sortimentet. Gymshark levererar sina produkter till länder runt om i hela världen och kunder som befinner sig i Sverige kommer att bli erbjudna gratis frakt om de väljer att göra ett inköp på 650 kr eller mer. Om en kund väljer att handla för en mindre summa kan hen antingen betala 50 kr för en leverans som tar mellan 3-5 arbetsdagar, eller 150 kr för en leverans som tar mellan 1 och 3 arbetsdagar. När det sker leveranser inom Europa skickas produkterna från lagret som ligger i Belgien och detta betyder att paketet inte kommer att hamna i tullen. Kunderna har möjligheten att lämna tillbaka någon produkt inom 90 dagar efter mottagandet och för att returen ska godkännas ska produkten vara oskadad och otvättat. Vid frågor eller funderingar har Gymshark en kundtjänst som kan nås genom att skicka ett meddelande till dem via chatten inne på sajten. 

Åsikter om Gymshark
Har du gjort en beställning hos detta företag och har någon erfarenhet av dem? Skulle du då kunna påstå att produkterna är gjorda av bra kvalite och berätta även om du tyckte att storlekarna var sanningsenliga? Du kan även berätta om du tyckte att de var värda sitt pris och om du tror att du kommer att handla hos dem igen. 


Produkter som Gymshark har i sitt sortiment.