GreatSkin

Alla recensioner

GreatSkin

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify

Bloomify

2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic

Swiss Clinic

1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Ginos

Ginos

10 recensioner

Ginos är företaget som erbjuder både hår och skönhetsprodukter, och alltid online. När du handlar via dem kommer de...

GreatSkin

En fin hy är något som väldigt många vill ha, såklart. Man vill under dagen kunna känna sig fräsch och snygg, och kanske till och med få en komplimang över sitt utseende. Men att ta hand om sin hy är inte alltid det enklaste, eftersom man kanske inte ibland ens vet vad man har för hudtyp. Men skönhet är inte något som endast kommer från olika salvor och smink, utan det kommer inifrån. Det finns olika typer av preparat man kan ta för att få en finare hy, och Greatskin erbjuder en produkt som går under samma namn. 

Är det säkert att ta dessa typer av produkter som Greatskin erbjuder, eller kan de ha några biverkningar? Hur lång tid måste jag använda av dessa produkter för att ens se någon skillnad? Du har möjligheten läsa andra personers erfarenheter på vår hemsida OmdömesStälle

Om Greatskin
Greatskin är en produkt och en hemsidan som hör till företaget Vitamail vilket i sin tur är en av de ledande aktörer inom naturläkemedel, hälsa och tillskott inom Norden. Företaget har idag cirka 250 000 kunder som befinner sig i Sverige, Norge och Finland. När företaget tar fram sina produkter så kombinerar de naturliga råvaror tillsammans med andra aktiva ingredienser. Företaget driver idag inte någon fysisk verksamhet, utan de är verksamma online och de har sitt säte i Malmö. 

Produkterna som företaget erbjuder fungerar som en prenumeration, och kunder kan påbörja en prenumeration inne via företagets hemsida. Produkterna som företaget har tagit fram och även säljer innehåller olika ingredienser som tex: c-vitamin, kollagen, hyaluronsyra, biotin och så vidare. Inne på företagets hemsida har de samlat olika artiklar om skönhet och hälsa. 

Det som erbjuds hos Greatskin
Eftersom tjänsten och produkterna fungerar som en prenumeration så kan kunderna fylla i sina uppgifter inne på hemsidan och sedan med jämna mellanrum få hem nya paket av produkten. Helt nya kunder har möjligheten att under 60 dagars tid prova på produkten. Produkten som företagets säljer ska tas två gånger per dag, och under åtminstone 3-6 månader för att se skillnad. Efter att kunden gjort sin beställning så kommer de sedan att få hem produkten inom några dagar direkt i brevlådan. När det kommer till betalningarna för prenumerationen så kan kunderna välja mellan att betala direkt med kort eller via internetbanken, men det är även möjligt att betala via faktura. Inne på företagets hemsida finns de oftast ställda frågorna redan besvarade, och Greatskin har en kundtjänst som kan nås via mejl, telefon eller genom att skicka till dem på Facebook. 

Erfarenheter av Greatskin
Är du en person som skulle säga att du har någon typ av personlig erfarenhet som företaget och deras produkter? Om du har dte kan du väl berätta för oss om du tycker att produkterna gör det som de ska, om du tycker att priset känns rätt och även om produkten gjorde vad du hade förväntat dig. Skriv i din recension precis va du vill så länge du är ärlig


Hudvårdstips som fungerar.