GLIMJA

Alla recensioner

GLIMJA

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify

Bloomify

2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic

Swiss Clinic

1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Ginos

Ginos

10 recensioner

Ginos är företaget som erbjuder både hår och skönhetsprodukter, och alltid online. När du handlar via dem kommer de...

GLIMJA

Att komma ihåg att tänka på sin hälsa är något som är väldigt viktigt. Inte bara det att man ska komma ihåg att röra på sig och äta hälsosam och bra mat, men även tänka på andra saker och kroppsdelar som tex att använda bra produkter för hyn och bra kläder och i synnerhet skor. När det kommer till dessa typer av produkter så kan man givetvis åka till en fysisk affär och se hur utbudet ser ut där. Men i dagsläget med alla e-handelsbutiker är det möjligt att även införskaffa dessa produkter online. GLIMJA är en nätbutik som erbjuder produkter inom hälsa och skönhet

Hur är prissättningen på de produkter som GLIMJA erbjuder? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt även fast man har öppnat den? Det är några av alla de frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har varit med om något bra eller dåligt hos något företag. 

Mer info om GLIMJA
Några personer i Sverige valde under 2020 att både grunda och lansera företaget och hemsidan GLIMJA. Idag arbetar det ett flertal personer på företaget och de har ett sortiment som består av cirka 2 000 produkter. GLIMJA erbjuder sina produkter till kunder inom Norden och idag har det ett kundantal på 70 000 kunder i hela Norden. Idag driver företaget inte någon fysisk butik utan är verksamma online via sin nätbutik

Det som GLIMJA erbjuder sina kunder
Inne på företagets hemsida finns det flera produktkategorier, med flera underkategorier. Men det finns även en sökfunktion där kunderna kan söka bland alla produkter i sortimentet. Postnord och DHL är de företag som levererar kundernas paket, och kunderna kan antingen välja om de vill få paketet levererar hem till dörren eller till närmaste ombud. Om det görs beställningar för 599 kr eller mer så behöver kunderna inte betala någon fraktkostnad. Efter att företaget tar emot kundens beställning så lämnar paketet företagets lager inom 0-2 arbetsdagar, och sedan gäller en leveranstid på 1-2 arbetsdagar. Kunden har möjligheten att spåra paketet medans det är på väg. 14 dagar har kunden på sig att ångra sitt köp efter att hen tagit emot sin vara. 

Hur kunderna kan nå kundtjänsten hos GLIMJA
Kundtjänsten hos GLIMJA kan nås på två sätt vilka är att antigen genom att skicka e-post till företaget eller chatta med dem live via deras hemsida, ärendet kommer att bli snabbare skött om det är så att kunden kommer ihåg att lägga till sitt ordernummer. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in ett klagomål kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.
 
Har du någon erfarenhet av GLIMJA? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar om du tyckte att produkterna var värda sitt pris, om du skulle handla hos dem igen och om du skulle tips om dem till dina vänner och bekanta. 


Tips från en hudläkare.