OmdömesStalle

  Recensioner Ginos

  Ginos är företaget som erbjuder både hår och skönhetsprodukter, och alltid online. När du handlar via dem kommer det alltid att ingå snabba leveranser och allting till låga priser. Välkommen till företaget som har mer än 15 års erfarenheter av frisörbranschen och som har över 100 000 nöjda kunder.

  Information om Ginos

  År 1995 öppnades Ginos, då var det en frisörsalong i Stockholm med fokus att erbjuda sina kunder både klippningar och hårstylingar till bra pris. Företaget har alltid sett till att driva sin salong med kunden i fokus, och det dröjde inte länge innan de började sälja och rekommendera hårprodukter på salongen, vilket ledde till att de fick ett allt större förtroende från sina kunder. Under 2012 bestämda Ginos att det var dags att utöka sin verksamhet på något sätt, och det var då de startade sin internetbutik så att de kunde erbjuda professionella hårvårdsprodukter till mycket bra priser till sina kunder som finns runt om i Sverige. Det har gott väldigt bra för internetbutiken och företaget funderar på att kanske utöka sin marknad och även börja skicka sina beställningar till Norge. Ginos affärsidé har alltid varit den samma, enda från starten tills nu, och det har varit att alltid erbjuda bra service, hög kvalitet och konkurrenskraftiga priser. Ginos köper alltid in stora volymer av produkter till ett bra inköpspris så att de kan erbjuda sina kunder både låga priser och billiga frakter.

  Mer volym i håret.

  Vad erbjuder Ginos?

  Företagets hemsida är lättnavigerad och tydlig att använda, du kan smidigt gå igenom de olika kategorierna och även se vilka produkter som är nyheter och vilka produkter som är de mest sålda. Företaget har ett brett sortiment och hos dem kan du hitta hårvård, hudvård, smink och även parfymer till mycket bra pris. Om du vet vad du är ute efter kan du smidigt söka efter just de produkterna, men i annat fall kan du även gå igenom de nuvarande kampanjerna för att hitta nya favoritprodukter.

  När du ska göra din beställning kan du välja mellan några olika betalningsmetoder så att du ska känna dig så trygg som möjligt. Vanligtvis är leveranstiden mellan 1–4 dagar inom Sverige och fraktkostnaden är endast 19 kronor.

  Reklamationer, tips och kontakt med Ginos

  Om du undrar över något eller har några frågor eller funderingar ska du först alltid börja med att gå in på företagets hemsida för att läsa de oftast ställda frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga där kan du alltid kontakta Ginos snabba och enkla kundservice. Om du vill kontakta med dem ska du börja med att fylla i ett formulär som finns inne på hemsidan, på det ser dom alltid till att svara så snabbt som möjligt vilket oftast är inom 24 timmar. Om du får hem en söndrig produkt ska du såklart lämna in en reklamation, för att göra det ska du logga in på hemsidan med dina uppgifter och sedan fylla i en reklamation och skicka tillbaka varan till företaget.

  Glöm inte att skriva en egen recension om företaget om du har beställt några produkter via dem.

  Ginos
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (2)

  4.6
  50% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  6
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  7
  Leverans
  rating
  3

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Varning

  Det är enkelt att locka med låga priser när man inte levererar/ har helt orimliga leveranstider.
  Den sk kundtjänsten existerar inte i realiteten. Om de gör det så svarar de inte trots upprepade mail där jag efterlyste beställningen.
  Tack och lov betalade jag genom Klarna så De fick annulera ordern.
  Rådet är att hellre lågga ngr kronor extra och beställa hod ett pålitligt företag med existerande kundservice.

  Av: Paula Forssén21-10-2020
  Paula Forssén 21-10-2020

  NEJ. Handlar Aldrig här igen

  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  4
  rating

  Sämsta returvillkor

  Beställde en fel produkt men de skickar inte med retursedel. Man står själv för returen. I mitt fall kostade det 220kr. Jag föreslog att jag kommer förbi deras adress i Södertälje för att byta varan alt. göra returen på plats men fick svar att de inte har någon kundmottagning. Ingen kundservice på telefon heller. De svarar på varannat mail utan någon servicekänsla.

  Av: Leda17-09-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  5
  rating

  Skriv din egen recension om Ginos

  Din recension

  FAQ

  Är Ginos ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Ginos. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 4.6/10, med 50% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Ginos?

  Ginos är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode, Kosmetika & Personliga Hygienprodukter. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ginos gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.