Gevril

Alla recensioner

Gevril

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Gevril

På marknaden finns det verkligen klockor för alla typer av plånböcker. Det finns klockor som är ganska billiga som kanske tyvärr inte håller så länge men de ger personer möjligheten att ha flera olika val. Sedan finns det klockor som har ett lite dyrare pris som kanske några tusen kronor men som förhoppningvis kommer kunna användas i flera år. Sedan finns det även klockor som kostar så mycket som den största delen av befolkningen aldrig kommer att ha råd med. Klockor är ett stort intresse för många och därför finns det så många olika varumärken, Gevril är ett av alla dessa företag. 

Hur är kvaliteten på klockorna som Gevril erbjuder? Finns det något man borde veta om innan man gör en beställning hos företaget och hur lång är garantin på produkterna? Glöm inte att du alltid har möjligheten att läsa recensioner här hos oss på OmdömesStälle. 

Mer om Gevril
Gevril är ett företaget där dess grundare redan började att skapa klockor på 1750-talet. Klockorna som företaget erbjuder är ganska lyxiga och det finns inte så många av dem och de kan idag köpas både online men även i vissa fysiska butiker. Gevril har klockor för både kvinnor och män i sitt sortiment och de har alla ett ganska varierande pris. Inne på företagets hemsida är det möjligt att läsa hela historian och hur allting började, samt att det går att läsa vad alla klockor är gjorda av. Gevril levererar sina produkter till länder runt om i hela världen. 

Vad erbjuds hos Gevril?
Klockorna är i nätbutiken indelade i olika kategorier som till exempel: retro, fashion, sports, classic och så vidare. Det är även möjligt att se alla klockor listade men även de klockor som har en tendens att sälja bäst. Kundera kan inne i nätbutiken lägga till vilka produkter som helst i kundkorgen och sedan betala för sitt inköp. Efter att företaget tagit emot en beställning kommer de att behandla den inom 1-2 dagar och efter det kommer kunden att kunna spåra sitt paket medans det är på väg. Alla internationella kunder kommer inte att behöva betala någon leveranskostnad på sin beställning, dock kan det läggas till skatteavgifter eller tullavgifter beroende på var kunden befinner sig, detta kan inte företaget veta om på förhand. På alla klockor som företaget säljer ingår det två års garanti men den gäller endast om klockan har blivit registrerad inne på sajten inom 90 dagar efter att köpet gjorts. Om det finns några frågetecken har företaget en kundtjänst som kan nås via mejl. 

Åsikter och tankar om Gevril
Har du en klocka från detta företaget? Tycker du isåfall att du fick vad du betalade för, tycker du att den har hållit som en klocka för det priset ska göra och skulle du rekommendera detta företaget till personer som har ett intresse för klockor? Besvara dessa frågor och lägg till annan information i en recension som du lämnar här inne. 


Tankar om klockor.