Geggamoja

Alla recensioner

Geggamoja

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld
Hallbergs Guld
1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco
Timarco
6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Geggamoja

Många av oss väljer att skaffa barn, oberoende på vilket sätt de än må vara, medans andra inte alls är intresserade och inte vill ha en barnfamilj. Men om man är en person som umgås väldigt mycket med barn så vet man att barn behöver många olika produkter, allt från leksaker till tåliga kläder. Om man köper nya kläder till barn så vill man att de ska vara så tåliga som möjligt, och även hålla i alla väder och lika bra inne som ute. I världen och i Sverige finns det många olika företag som säljer barnkläder och barnrelaterade produkter, både online och i fysiska butiker. Ett företag som säljer dessa saker online i Sverige är Geggamoja. 

Mer information om företaget Geggamoja
Det är ett systerpar i Sverige som valde att skapa företaget Geggamoja. Hela företagets historia börjar under 2006 då systrarna börjar verksamheten hemma i sin källare. Efter en tid fixar systrarna sitt egna kontor och i slutet av 2007 har Geggamoja 10 återförsäljare i Sverige och varumärket börjar växa. Under 2009 växter företaget vidare och de började även samarbeta med företag som tillverkar ekologiska och mer hållbara material. Under 2017 hade företaget skickat ut paket till 40 olika länder och året senare öppnar de sin egen webbshop som är helt online baserad. 

Vad erbjuder Geggamoja sina kunder?
Inne på företagets förstasida kan man se vilka produkter som är helt nya på hemsidan, man kan även se vilka produkter som är på rabatt för tillfället och även vilka produkter som säljer allra bäst. Geggamoja har även kategorier som barnkläder, inredning och leksaker, babyprodukter och även en Outlet. Geggamoja har även ett nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att ta del av erbjudanden och nyheter. 

Geggamoja har en full retur- och bytesrätt som är i kraft 14 dagar från och med att du som kund har tagit emot dina produkter, dock går det inte att returnera badkläder, underkläder eller presentkort. Om man gör en beställning på hemsidan som är över 299 kr kommer det inte att tillkomma någon fraktkostnad, om man gör en beställning under 299 kr kommer frakten att ligga på 49 kr – 59 kr inom Sverige. Vid beställning skickas paketet ut normalt inom 2–3 arbetsdagar, och från och med att man har mottagit sin orderbekräftelse kan man räkna med att få paketet inom 5 arbetsdagar. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Geggamoja?
Vill man kontakta företagets kundtjänst kan man antingen göra det via telefon (08 758 28 82) eller via e-post (kundtjanst@geggamoja.com). Om man är inne under vanliga arbetstider på hemsidan kanske man även kan chatta med dem direkt, i chattrutan kan man även lämna ett meddelande och då kommer de att återkomma så fort som möjligt. Innan man kontaktar kundtjänsten så kan man gå in på hemsidan för att läsa de oftast ställa frågorna, chansen att man hittar svaret på sin fråga redan där är stor.

Har du handlat barnprylar hos Geggamoja? Om du har det ska du inte glömma att lämna en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte och tänkte om dem.