OmdömesStälle

  Recensioner Gamivo

  Intresset för spel och olika slags sorter av e-sport växer hela tiden, både bland unga och äldre. Förut som man var sugen på att köpa ett nytt spel var man antingen tvungen att gå till en fysisk butik och hoppas på att spelet skulle finnas just där, eller så var man tvungen att beställa spelet online och sedan vänta upp till en vecka. Nuförtiden behöver man inte längre göra så, nu behöver man bara gå in på någon hemsida som säljer virtuella nycklar av spel och sedan betala för det och ladda ner till sin dator eller valfri enhet. I dagsläget kan man köpa spel online till PC, Xbox, Playstation etc och det enda man behöver vänta på att spelet laddas ner och sedan är det spelklart. Online finns det ett flertal olika hemsidor som säljer spel, vissa mer kända än andra. En av dessa hemsidor är Gamivo.

  Mer information om Gamivo

  Företaget blev snabbt populärt från och med att det lanserades i världen och kom att bli en av de snabbast växande marknaderna när det kom till spel online. Gamivo har försökt att erbjuda sina kunder en säker och pålitlig plattform där man kan köpa de spel man vill. Gamivo samarbetar med över 100 olika andra urgivare och framställare för att hela tiden kunna utöka sitt utbud och sortiment. Detta företag samarbetar med olika utgivare och försäljare av spel som tex Amazon, iTunes, Playstation, Steam etc.

  HOW TO BUY PS4, XBOX ONE AND STEAM GAMES CHEAP! GAMIVO SCAM?

  Vad kan man hitta hos Gamivo?

  Om man vill skaffa ett nytt spel hos Gamivo ska man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan hitta det spel som man är intresserad av och som man skulle vilja ha. Efter det kan man kontrollera olika aktiverings alternativ och även vilka möjliga språk som spelet finns på. Efter det gäller det bara att lägga till spelet i sin kundkorg, betala för det och sedan ladda ner det och börja spela. Inne på hemsidan kan man se vilka spel som är på rabatt för tillfället, vilka spel som nyligen blivit sålda och även vilka spel som är med på top – 10 listan. När man köper ett nytt spel på hemsidan kan man välja mellan att betala med kort, Paypal eller Sofort Banking.

  Om man har några frågor, hur kan man nå Gamivos kundtjänst?

  Om man undrar över något kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan gå in på fliken ”FAQ”. Under den fliken finns de oftast ställda frågorna, vilket betyder att chansen är stor att man kommer att hitta svaret på sina frågor där. Om det skulle vara så att man inte hittar svaret på sin fråga så kan man även kontakta kundtjänsten. Företaget försöker svara på alla inkomna frågor och meddelanden så snabbt som möjligt men kundtjänsten kan endast betjäna på engelska än så länge.

  Har du någon erfarenhet av att köpa spel online hos Gamivo? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte och tänkte om dem.

  Gamivo
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Gamivo

  Din recension

  FAQ

  Är Gamivo ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Gamivo. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Gamivo?

  Gamivo är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom . Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Gamivos webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.