Fruugo - Din guide till Fruugo Sverige med omdömen och recensioner

Alla recensioner

Fruugo

11% Skulle handla här igen

I rampljuset: vad säger våra kunder?
Skriv en recension

M
Mathias Andreasson
En riktigt scam! Skickade efter en t-shirt som skulle vara av märket Nudie Jeans. Fick någon billig tränings t-shirt från Kina som dom hade döpt till "Nudie Jeans. På Fruugos hemsida var bilde...Läs vidare
C
Christina Anderson
Enligt bild och skrift ett fotbollsmål men fick ett hoptryckt nylonnät u brevlådan. Bad att få returnera men dom hävdar till klarna att paketet inte kommit tillbaka. Fick själv betala frakten tillb...Läs vidare
T
Torbjorn Johansson
Beställde en Japansk ARS sekatör till förmånligt pris. Fick sedan veta att den kom från Kina och att beställningen inte gick att annullera. När sedan produkten äntligen kom visade det sig att det v...Läs vidare
P
Paul Tevely
Har fått ordern och betalt, ändå skickar Ni mejl om att ordern är på väg. Vad är detta. sluta upp med detta.Läs vidare
V
Viktoria
Den 15 december beställde jag pälsstövlar från Sko Megastore som present till min dotter till nyår. Priset var 679 SEK, men det steg så småningom till 964 SEK. Det fanns ingen information om att d...Läs vidare

Alla recensioner (27)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Nudie jeans

  En riktigt scam! Skickade efter en t-shirt som skulle vara av märket Nudie Jeans. Fick någon billig tränings t-shirt från Kina som dom hade döpt till "Nudie Jeans. På Fruugos hemsida var bilderna tagna från Nudie Jeans hemsida och stämde inte alls med verkligheten. Har anmält till KO..


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Ett fotbollsmål enligt beskrivning leverans av ett ihoplänkat nylonnät u brevlådan.

  Enligt bild och skrift ett fotbollsmål men fick ett hoptryckt nylonnät u brevlådan. Bad att få returnera men dom hävdar till klarna att paketet inte kommit tillbaka. Fick själv betala frakten tillbaka till något kinesiskt företag som bars namn var oläsligt…. Totalt har det gör kostar mig 600 kr och inte fått någonting. När jag skrev och skickade foto på söndag paketen och skrev att jag kände mig lurad och att det var skojeri så fick jag ett Mail att dom har som policy att inte svara på otrevliga Mail och att jag skulle omformulera mig😂😂😂 jag skrev att dom kunde ta bort sista meningen med skojeri och sedan fick jag imget svar! Synd att jag inte kollade upp innan köpte ! Köp inte från dessa!


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Sekatör ARS

  Beställde en Japansk ARS sekatör till förmånligt pris. Fick sedan veta att den kom från Kina och att beställningen inte gick att annullera. När sedan produkten äntligen kom visade det sig att det var en Kinesisk kopia och inte den Japanska som Fruugo visade på annonsen på nätet. Att det sedan inte går att kontakta Fruugo är ännu ett uttryck för hur oseriös man är.
  Företaget saknar helt ansvar för det man gör.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  syrekoncentrator order 68765518

  Har fått ordern och betalt, ändå skickar Ni mejl om att ordern är på
  väg. Vad är detta. sluta upp med detta.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Evago julklapp Kvinnor Faux Raccoon Fur Boots För Vinter Multicolors Snöstövlar Varm Liner

  Den 15 december beställde jag pälsstövlar från Sko Megastore som present till min dotter till nyår. Priset var 679 SEK, men det steg så småningom till 964 SEK.
  Det fanns ingen information om att dessa skor är från Kina. Annars hade jag aldrig köpt där!

  Gåvan fick vänta mer än en månad. Till sist, när vi öppnade förpackningen, upplevde vi en rejäl chock, för det är helt enkelt omöjligt att beskriva den giftiga lukten som kommer från dessa skor.

  (Stark kemisk lukt av skor indikerar att sådana skor är gjorda av material av dålig kvalitet. Det kommer att vara nästan omöjligt att bli av med lukten. Dessutom kan sådana skor inte bara vara av dålig kvalitet, utan också giftiga.
  Om det är lukten av vinylklorid kan inandning av ångorna från denna kemiska förening orsaka maligna levertumörer. För barn är det en tickande bomb. Många år efter exponering för höga doser vinylklorid kan ett barn utveckla störningar i nervsystemet och hjärt- och kärlsystemet.)
  På skosidan i Megabutiken fanns information om att detta var ett märke (BRAND-MIMIGO).
  Men det fanns inga identifieringsmärken på dessa "stövlar"! Det fanns inget företagsnamn eller artikelnummer någonstans!
  Det var ingen märkessko, det var en patetisk kopia som kostar en slant!

  Enligt beskrivningen på deras hemsida: “...de är mycket lämpliga att bära i den snöiga vintern. De går till snöbollarna och spelar snöbollar."
  Faktum är att vinterkängorna som beskrivs som "snökrig och snökrig" stämmer inte alls med beskrivningen!
  Ett par vinterkängor ska klara det svenska vinterklimatet med fukt, kyla och is.
  Vid halt vinterväder är det viktigt att sulan inte glider och för detta måste den vara av lämpligt material, inte hårdplast ! I halt väder kan du genast bryta benen i dem.!Det kommer att vara omöjligt att gå i dem utan att riskera ditt liv!
  Mina inomhustofflor har samma sultjocklek som dessa "vinterstövlar"!
  Jag har ett par fuskpälsstrumpor med en tunn plastbit limmad på!

  Det var ingen märkessko, det var en patetisk kopia som kostar en slant!

  Jag bestämde mig direkt för att lämna tillbaka den, men returadressen fanns inte där, och som svar på mina förfrågningar om information om returadressen skrev de till mig att: ”Så när du öppnar den kommer du att lukta någon form av lukt. Men om du lämnar skorna en stund på en ventilerad plats försvinner lukten.”
  Efter en tredje insisterande på att skicka mig en returadress gav de till slut upp och jag fick adressen.

  För att skicka tillbaka dem fick jag betala ytterligare 300 kr!

  Paketet skickades för 2 månader sedan och fortfarande inget svar på min begäran om återbetalning av mina pengar!

  NI LURAR FOLK PÅ PENGAR!
  FRUUGO SE OCH MEGASTOR ÄR EN PLATTFORM DÄR KINESISKA BEDRÄGERARE HAR MÖJLIGHET ATT SKAPA PENGAR FRÅN NAIVE SVENSKA KÖPARE! DETTA ÄR GÄNGSAJTER!


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Toalettborstar

  Får besked om fraktkostnaden när beställningen gått iväg. Avbryter order men borstarna kom ändå.
  Går ej att komma i kontakt med företaget.
  Rena blufföretaget.
  Handla inte här!


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Elektriskt uppvärmda handskar

  Jag skulle köpa en julklapp och fick det första köpet avbrutet. Jag gör då om beställningen med ett lyckat resultat. MEN sen kommer det två exakt lika dana leveranser. Jag reklamerar genast detta och får då besked om att det går bra MEN ATT JAG FÅR BETALA RETURPORTOT TILL KINA SJÄLV.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Progesteron kräm beställdes

  Jag beställde progesteron kräm, fick östrogen kräm istället! När jag ville returnera den felaktiga vara, fick jag reda på att jag ska skicka den till Kina! Ok, tänkte jag, skickar den till Kina som dem vill,enligt en mail från dem. Fyllde i retur formuläret och gjorde enl. mail anvisningarna och returnerade den felaktiga varan. Klarna vill nu att jag även ska betala fakturan för en vara som jag inte fått och dessutom betalat porto att returnera en felaktig kräm! Får ingen kontakt med Fruugo, varken på deras UK telefon nummer eller via meddelande, dem är ej nåbara.
  Klarna påstår att de varit i kontakt med Fruugo och dem inte erhållit returnerade varan.
  Så jag betalade en dyr porto till Kina och ska behöva betala en faktura för vara som jag inte erhållit! Väldigt dåligt!


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Mini Sandwich Maker

  Beställde denna vara den 20 aug 2022. Den 7 feb 2023 har den fortfarande inte dykt upp. Omöjligt att nå deras "Hjälpcenter". Jag var korkad nog att betala i förskott och har inte längre någon förhoppning om att få varken vara eller pengar tillbaka. (får förvisso skylla mig själv) .På Trustpilot svarar de "En medlem från vårt kundtjänstteam kommer att kontakta dig" men det gör dom aldrig...


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  En mikrofon

  En mikrofon beställdes slutet av November 2022. Mitten av Dec påpekar jag att leveransen hade ej ankommit. Slutet av Dec bekräftar Fruugo att den hade skickats. 4 dagar senare skriver de "it got lost in transit". I stället för en ny leverans erbjöd de endast en återbetalning. Det tåg bara 6st ytterligare mejl ifrån mig och en månad till för att se pengarna åter på mitt konto!


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Odla.nu

Odla.nu

2 recensioner

Recensioner om Odla.nu: En plats för trädgårdsentusiaster att dela åsikter, erfarenheter och recensionerOdla.nu är en po...

Logo Homezan

Homezan

1 recensioner

Recensioner inom möbelbranschenRecensioner spelar en avgörande roll för konsumenter när de söker efter information om ett ...

Logo Emma

Emma

11 recensioner

Emma erbjuder både madrasser och sängar men framförallt en god natts sömn. Vilket är nog en av de viktigaste faktore...