Fruugo

Alla recensioner

Fruugo

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld
Hallbergs Guld
1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco
Timarco
6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Fruugo

Om man ska köpa någon produkt online så kan det vara svårt att veta vart man ska vända sig, för t.ex.: hur många klädbutiker finns det inte riktigt där ute att välja mellan? Med eftersom detta kan vara knepigt så finns det även hemsidor som kan hjälpa till. Fruugo är en hemsidan som fungerar som en sökmotor, man kan via dem söka en produkt som man är ute efter och sedan filtrerar Fruugo ut olika återförsäljare som erbjuder just den produkten. 

Är det gratis att använda sig av tjänsten som Fruugo erbjuder? Söker Fruugo bland butiker i hela världen, eller är det endast i några länder? Kommer det att tillkomma några gömda kostnader om jag handlar via Fruugo eller inte? Du kan få höra vad andra personer har att säga genom att läsa deras recensioner

Mer om Fruugo
Fruugo är ett företag som har sitt huvudkontor i England och de fungerar på marknaden som en global marknadsplats som söker bland olika återförsäljare runt om i hela världen. Det är möjligt att via företaget söka bland miljontals produkter i olika länder men även i olika valutor osv. 

Är det så att man själv kanske är företagare eller tillverkar/säljer produkter är det även möjligt att ta hjälp av Fruugo om man vill sälja sina produkter. För att börja sälja produkter via Fruugo ska man skapa ett konto på hemsidan och sedan fylla i alla uppgifter som krävs.

Det som Fruugo erbjuder 
Inne på hemsidan finns en sökfunktion och där har kunder möjligheten att söka bland 10 000 produkter, men även bland 20 000 olika varumärken. Men inne på hemsidan finns det även olika produktkategorier som tex: spel och pussel, skönhet och hälsa, kläder och accessoarer och så vidare. Efter att kunden valt vilka produkter hen vill köpa och så kan hen i utcheckningen välja vilken leveransmetod hen vill ha. Om det är så att kunden gör en beställning från ett företag som befinner sig i samma land kan kunden räkna med en leveranstid på mellan 2 - 5 arbetsdagar, i annat fall kan det ta mellan 5 - 14 arbetsdagar. Kunderna har även möjligheten att betala för expressleverans och alltså få sitt paket levererat snabbare. I dagsläget levererar Fruugo till 42 länder runt om i världen. Kunderna har möjligheten att efter 14 dagar från och med mottagandet av sina produkter göra en retur och alltså lämna tillbaka någon produkt. För att göra en retur ska en blankett i första hand fyllas i. Fruugo har även en kundtjänst som kan nås via telefon eller e-post. 

Åsikter och tankar om Fruugo 
Är du en person som har någon typ av erfarenhet av företaget Fruugo? Om du har det kan väl du ta och skriva en egen recension om företaget där ud mer dina egna ord berättar vad du tycker om dem. Berätta om du tycker att produkterna är värda sitt pris, om kvaliteten är bra och även annat som du kanske skulle vilja dela med dig av. Berätta även varför du tycker som du gör. 


Produkter inför skolstarten.