Flipkart

Alla recensioner

Flipkart

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Flipkart

Lönar det sig i dagsläget att betala stora summor för märkesprodukter eller kommer man att få hem samma produkt om man betalar hälften så lite från något internationell nätbutik? Eller ska man hellre köpa dyrare märkesprodukter för att inte öka onödig produktion? Detta är något som man själv får bygg en egen uppfattning om men det vi här på OmdömesStälle gör är att vi samlar erfarenheter och recensioner. Detta har vi valt att göra eftersom vi tycker att alla där ute ska få en positiv upplevelse då de gör inköp.

Flipkart är en nätbutik som i sitt sortiment har produkter såsom: mobiltelefoner och accessoarer, kläder, elektronik, leksaker och spel osv. 

Mer om Flipkart
Flipkart är verksamma på marknaden som en marknadsplats och via dem kan både privatpersoner och företag sälja sina produkter. I dagsläget finns det cirka 80 olika produktkategorier tillgängliga inne på sajten samt att de idag har cirka 80 miljoner produkter. Flipkart har 100 miljoner registrerade användare och varje månad skickar de ut 8 miljoner försändelser. Företaget grundades under 2007 och då hade de endast böcker i sitt sortiment, men har under åren som gått valt att erbjuda sina kunder ett bredare sortiment. Företaget kommer från Indien men inne på sajten finns det 100 tusen olika försäljare som kommer från olika länder i världen, detta betyder att Flikart även levererar sina produkter internationellt. 

Vad erbjuds hos Flipkart?
Efter att kunden hittat de produkter som hen vill köpa och även lagt till dem i kundkorgen har hgen möjligheten att betala för sitt inköp direkt med kort eller via internetbanken, men det går även att betala med presentkort. Leveranstiderna och kostnaderna kommer att variera mellan försäljarna, men innan kunden genomför sin beställning kommer hen att kunna se den slutgiltiga summan. På varje enskild produkt står även den uppskattade leveranstiden till olika länder. För att kunna göra inköp hos Flipkart måste kunden skapa ett kostnadsfritt konto där kunden även kan spara sin valfria betalningsmetod. Flipkart har en kundtjänst som kan nås via e-post, men de oftast ställa frågorna finns även besvarade inne på sajten. 

Om man vill börja sälja sina produkte via Flipkart ska man börja med att skapa ett konto på sajten där man börjar med att fylla i sitt telefonnummer. För att kunna skapa ett konto ska man ha åtminstone en produkt till försäljning och det krävs även att man fyller i detaljer som har med GSTIN att göra.  Försäljaren kommer sedan att via sitt konto kunna se statistik och även skapa kampanjer och marknadsföring för sina produkter. 

Åsikter om Flipkart
Har du handlat hos Flipkart, eller har du kanske sålt produkter via dem? Om du har någon typ av erfarenhet av dem skulle vi här på OmdömesStälle väldigt gärna höra dina tankar och åsikter om dem. Du kan kostnadsfritt skriva en recension här inne på våran sajt där du med dina egna ord berättar det du vill, kom även ihåg att berätta varför du tycker som du gör. 


Ibland kan man känna sig osäker, här är tips på hur man kan handla säkert online.