Filippa K

Alla recensioner

Filippa K

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld
Hallbergs Guld
1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco
Timarco
6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Filippa K

Att köpa och bära märkeskläder är inte, och har aldrig varit ett måste. Men ibland vill kanske vissa personer unna sig eller helt enkelt belöna sig själva med något typ av märkesprodukt. När det kommer till märkesprodukter så finns där hur många företag som helst där ute, men i detta fallet så är det Filippa K. Filippa K är ett företag som erbjuder produkter både för kvinnor och män, och de har valt att erbjuda sina kunder lite lyxigare och exklusivare produkter. 

Är företagets produkter verkligen gjorda av bra kvalitet, jag vill inte spendera tusentals kronor på något som sedan går sönder efter en dag? Hur lång hållbarhet kan jag tänka mig på någon produkt, och finns det någon typ av “garanti”. Här inne hos oss kan du läsa recensioner där du får höra vad andra personer har för erfarenheter av Filippa K. 

Mer om Filippa K
Filippa Knutsson är personen som under 1993 grundade och lanserade företaget och varumärket Filippa K. Då hon startade företaget gjorde hon det hemma i sitt kök, och idag är företaget känt internationellt där de erbjuder sina produkter som har en skandinaviskt touch. Då företaget skapar och tar fram nya produkter försöker de att ta fram plagg som är moderna, vara gjorda i bra kvalitet samt att produkterna ska gå att bära hela tiden utan att kunderna ska tröttna på dem. Företaget produkter kan köpas via deras egen hemsida, men det finns även olika återförsäljare som erbjuder av dem. 

Vad erbjuds hos Filippa K?
Olika produkter som företaget erbjuder är plagg som tex: toppar och skjortor, byxor och jeans, klänningar och koftor och så vidare. Men i sitt sortiment har de även produkter som tex skor och andra accessoarer. Företaget levererar sina produkter till flera olika länder runt om i världen, och om kunderna väljer att göra inköp som överstiger 500 kr behöver de inte betala någon fraktkostnad. När kundernas paket levereras så sker det via DHL och kunderna får sitt paket levererat inom 2-3 arbetsdagar efter att företaget skickar iväg kundens paket. Kunderna har även möjligheten att spåra sitt paket medans det är på väg. Kunderna har möjligheten att göra en retur upp till 30 daga efter att de har tagit emot sina produkter, och det är möjligt att göra en retur genom att fylla i returblanketten som kommer med i paketet. För att en retur ska kunna bli godkänd måste produkterna vara i oförändrat skick. Filippa K har en kundtjänst som kan nås via telefon, e-post, chatten på hemsidan eller genom att besöka en utav deras fysiska butiker. 

Tankar om Filippa K
Skulle du kunna säga att du har någon typ av erfarenhet av företaget eller deras produkter? Om du har det kan väl du ta och berätta för oss vad du tycker om storlekarna på deras produkter, om du tyckte att kvaliteten ska vara så bra som den ska och även annat som du kanske vill dela med dig av. Du kan helt gratis lämna en recension inne hos oss, om Filippa K eller något annat företag/butik. 


Video från Filippa K.