Estore

Alla recensioner

Estore

80% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

A
Amanda K
Köpte en sminkborste och fick hjälv av kundtjänst. Bra priser och enkelt att handlaLäs vidare
M
Malin Wilhelmsson
Bra pris på adventskalender med snabb leverans. Nu blir barnen glada! Läs vidare
E
Erik
Allt fungerade bra. Snabb leverans och bra kundtjänstLäs vidare
M
Malin Joansson
Snabb leverans, fick produkten dagen efter. Läs vidare
I
Inkan Holmqvist
VARNING för detta företaget!!! Inget svar på mejl, finns inget telefonnummer att nå företaget på, ingen leverans, 2veckor sen På deras hemsida står det nöjd kund garanti. Men det blir svårt då de...Läs vidare

Alla recensioner (5)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Sminkborste

  Köpte en sminkborste och fick hjälv av kundtjänst. Bra priser och enkelt att handla


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Adventskalender

  Bra pris på adventskalender med snabb leverans. Nu blir barnen glada!


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Frozen 2 Leksak

  Allt fungerade bra. Snabb leverans och bra kundtjänst


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Barbie kalender

  Snabb leverans, fick produkten dagen efter.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  VARNING för detta företaget!!!

  VARNING för detta företaget!!!
  Inget svar på mejl, finns inget telefonnummer att nå företaget på, ingen leverans, 2veckor sen
  På deras hemsida står det nöjd kund garanti. Men det blir svårt då det inte går att få tag i dom överhuvudtaget.


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Estore

Ni vet säkert att det finns butiker som verkligen säljer allt, det har igen skillnad om det handlar om elektronik, träningstillbehör, kläder eller hushållsprylar. Det finns både fysiska butiker och även nätbutiker som säljer allting. Vissa personer föredrar att handla i fysiska butiker där man verkligen kan känna och klämma på allting och om det handlar om kläder kan man prova dem. Men det finns även väldigt många människor som tycker om att sitta bekvämt hemma i soffan och välja och vraka mellan ett stort online sortiment och sedan några dagar senare hämta ut de nya produkterna från ett ombud. På tal om butiker och nätbutiker som säljer så gott som allting så är Estore en av dessa butiker. Detta företaget och nätbutiken säljer att från skönhetsprodukter till kläder åt barnen.  
Kommer produkterna att levereras om man beställer från Estore? Hur ska man ta sig till om man vill göra en retur eller lämna in en reklamation? Det är saker man inte kan veta innan man har handlat hos dem. Men en sak man alltid kan göra är att läsa andra personers recensioner, de personer som redan har handlat hos Estore och som fått sig en egen åsikt om butiken. 

Mer information om företaget Estore
Grundades och lanserades i Sverige och företagets huvudkontor samt lager ligger i Helsingborg i Sverige. Estore har certifikat som tex trygg – handel samt certifierad e-handel och de erbjuder även sina kunder prisgaranti och nöjd-kund-garanti. Företaget har funnits under några års tid och de är verksamma online och driver därför inte någon fysisk butik. 

Vad erbjuder Estore sina kunder?
Inne på Estore’s hemsida finns det olika kategorier man kan kolla igenom som tex sport och fritid, hem och hobby, mode och accessoarer och så vidare. Vet man vad det är man letar efter så kan man även genast använda sig av sökfunktionen. Eftersom företagets lager ligger i Sverige kommer de beställda paketet att levereras normalt inom 1 – 3 dagar. Är det så att man gör en beställning på mer än 349 kr inne på hemsidan så kommer man inte behöva betala någon frakt, annars kommer det att tillkomma en fraktkostnad på 29 kr. 

Estore har även ett eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att genast få information om alla kommande kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Estore?
Inne på företagets hemsida finns de oftast ställda frågorna besvarade, där kan man gå in och läsa om man undrar över något. Skulle man vilja komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget så kan man göra det via e-post eller på telefon. Skulle det vara så att man har beställt en produkt från företaget som man sedan känner sig missnöjd över så har man möjligheten att lämna in en reklamation genom att först kontakta företagets kundtjänst för att sedan kunna gå vidare med sitt ärende. 

Har du handlat hos Estore? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte. 


Vad man ska tänka på för att handla säkert online.