OmdömesStalle

  Recensioner Estore

  Ni vet säkert att det finns butiker som verkligen säljer allt, det har igen skillnad om det handlar om elektronik, träningstillbehör, kläder eller hushållsprylar. Det finns både fysiska butiker och även nätbutiker som säljer allting. Vissa personer föredrar att handla i fysiska butiker där man verkligen kan känna och klämma på allting och om det handlar om kläder kan man prova dem. Men det finns även väldigt många människor som tycker om att sitta bekvämt hemma i soffan och välja och vraka mellan ett stort online sortiment och sedan några dagar senare hämta ut de nya produkterna från ett ombud. På tal om butiker och nätbutiker som säljer så gott som allting så är Estore en av dessa butiker. Detta företaget och nätbutiken säljer att från skönhetsprodukter till kläder åt barnen.
  Kommer produkterna att levereras om man beställer från Estore? Hur ska man ta sig till om man vill göra en retur eller lämna in en reklamation? Det är saker man inte kan veta innan man har handlat hos dem. Men en sak man alltid kan göra är att läsa andra personers recensioner, de personer som redan har handlat hos Estore och som fått sig en egen åsikt om butiken.

  Mer information om företaget Estore

  Grundades och lanserades i Sverige och företagets huvudkontor samt lager ligger i Helsingborg i Sverige. Estore har certifikat som tex trygg – handel samt certifierad e-handel och de erbjuder även sina kunder prisgaranti och nöjd-kund-garanti. Företaget har funnits under några års tid och de är verksamma online och driver därför inte någon fysisk butik.

  Detroit: Become Human [PS4] #08 Lets Play med Smutsen

  Vad erbjuder Estore sina kunder?

  Inne på Estore’s hemsida finns det olika kategorier man kan kolla igenom som tex sport och fritid, hem och hobby, mode och accessoarer och så vidare. Vet man vad det är man letar efter så kan man även genast använda sig av sökfunktionen. Eftersom företagets lager ligger i Sverige kommer de beställda paketet att levereras normalt inom 1 – 3 dagar. Är det så att man gör en beställning på mer än 349 kr inne på hemsidan så kommer man inte behöva betala någon frakt, annars kommer det att tillkomma en fraktkostnad på 29 kr.

  Estore har även ett eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att genast få information om alla kommande kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Estore?

  Inne på företagets hemsida finns de oftast ställda frågorna besvarade, där kan man gå in och läsa om man undrar över något. Skulle man vilja komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget så kan man göra det via e-post eller på telefon. Skulle det vara så att man har beställt en produkt från företaget som man sedan känner sig missnöjd över så har man möjligheten att lämna in en reklamation genom att först kontakta företagets kundtjänst för att sedan kunna gå vidare med sitt ärende.

  Har du handlat hos Estore? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte.


  Vad man ska tänka på för att handla säkert online.

  Estore
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  2
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  2
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  VARNING för detta företaget!!!

  VARNING för detta företaget!!!
  Inget svar på mejl, finns inget telefonnummer att nå företaget på, ingen leverans, 2veckor sen
  På deras hemsida står det nöjd kund garanti. Men det blir svårt då det inte går att få tag i dom överhuvudtaget.

  Av: Inkan Holmqvist22-12-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Skriv din egen recension om Estore

  Din recension

  FAQ

  Är Estore ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Estore. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Estore?

  Estore är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode, Barn & Baby, Kosmetika & Personliga Hygienprodukter, Sport & Friluft, Hemartiklar, Elektronik, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Estore gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.