OmdömesStalle

  Recensioner Emma

  Att få en god natts sömn är väldigt viktigt, inte nog med att man följande dag är mycket piggare men det påverkar humöret, kroppen, huvudet, ja det påverkar så gott som allt. Det kan vara ganska enkelt att man sover för lite, eftersom man kanske tycker om att sitta uppe om kvällarna och kolla på tv eller mobilen och sedan följande dag måste man tidigt upp på jobb. Men för en god natts sömns på behövs inte bara disciplinet att gå tidigt i säng, utan man behöver även en bekväm säng och bäddmadrass som är bra för kroppen och i synnerhet ryggen. Vissa personer föredrar en hårdare säng medans andra personer vill ha en mjukare säng, och oberoende vad man är ute efter för säng så finns det företag som säljer av alla modeller och stilar. Som allt annat nuförtiden så kan man även köpa sängar online, man slipper åka till fysiska butiker och kämpa hem sängen. Ett företag som är verksamma i Sverige men även i andra länder som säljer sängar och bäddmadrasser är Emma.

  Är kvaliteten bra på produkterna som säljs hos Emma och är de värda pengarna. Är returerna enkla att genomföra och hur är det med leveranserna. Genom att läsa andra personers recensioner kan man få svar på frågor som de ovan.

  Mer info om företaget Emma

  Emma är ett företag som säljer bäddmadrasser och andra madrasser och de är kända i många länder runt om i världen. Företagets huvudkontor ligger i Frankfurt i Tyskland där de flesta av företagets medarbetare arbetar från. I dagsläget arbetar det 302 personer på företaget Emma, de pratar upp till 56 olika språk, medelålder är 26 och de är av 30 olika nationaliteter. Emma har vunnit bäst i test i sju olika europeiska länder och företaget finns i 20 olika länder på fyra kontinenter.

  Ryan Surprise Mommy with DIY Books with Emma and Kate!!!

  Vad kan man hitta i sortimentet hos Emma?

  Inne på företagets hemsida kan man gå igenom olika kategorier som tex bäddmadrass, madrass, kontinentalsäng och tillbehör. Företaget vill att deras kunder ska hitta en säng som de tycker om och därför erbjuder de att man får prova en säng i 100 nätter för att se om man tycker om den eller inte. Om det är så att man är nöjd med sängen och bestämmer sig för att behålla den kommer det att ingå 10 års garanti om det skulle hända något med sängen. Oberoende vad man väljer att köpa för produkt, hur stor eller liten den är så kommer det att ingå gratis frakt hem till dörren. Skulle man vara missnöjd med någon produkt och vill lämna tillbaka den så är även returen gratis att göra.

  Hur kan kundtjänsten hos Emma nås?

  Skulle man vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst man undrar över något så kan man antingen göra det genom att skicka e-post till dem, ringa dem på telefon eller chatta med dem direkt inne på hemsidan. Innan man kontaktar företaget kan man läsa igenom deras FAQ där de oftast ställda frågorna finns.

  Har du några tankar om företaget Emma? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension.


  Testa bäddmaddrasser.

  Emma
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Emma

  Din recension

  FAQ

  Är Emma ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Emma. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Emma?

  Emma är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Hemartiklar. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Emma gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.