Eibabo

Alla recensioner

Eibabo

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo E-Ville

E-Ville

1 recensioner

Idag finns de mer elektronik i världen än vad det någonsin har funnits. Inte nog med att det finns mer elektronik, men nästan ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Eibabo

Rinnande vatten och el är något som vi alla här i Norden och Sverige har tillgång till. Redan då man flyttar ut från sitt första hem och börjar betala för dessa saker upptäcker vi hur bra de är att ha dem. Under en helt vanlig dag kanske man inte ens tänker på att alla lampor lyser i hemmet, dock kommer man att märka om något slocknar plötsligt. Som allting annat här i världen kan vad som helst hända, med allting och då kan det vara bra att veta vart man ska vända sig. Eibado är ett företag som erbjuder produkter inom el och anslutningar. 

Är det säkert att köpa dessa typer av produkter online, från till exempel Eibado? Levererar de sina produkter till Sverige och om jag upptäcker att jag beställt fel, kommer jag då behöva betala stora summor för att lämna tillbaka produkten? Det finns personer som redan har erfarenhet av företaget, och de har delat sina tankar och åsikter här på OmdömesStälle

Om Eibado
Eibado är ett tyskt företag som erbjuder produkter inom: belysning, smart home, vägguttag och så vidare till kunder runt om i världen, i synnerhet till kunder inom Europa. Företaget har redan funnits på marknaden sedan år 1997 och i dagsläget finns det cirka 300 00 artiklar inne i nätbutiken. Sedan starten har företaget haft cirka 500 000 kunder som finns i många olika länder. 

Vad erbjuder Eibado?
Alla produkter är i nätbutiken indelade i kategorier, men om en kund vet vad hen är ute efter är det möjligt att använda sökfunktionen direkt för att hitta den produkten. Kunden kan genast inne på sajten välja var hen befinner sig vilket även kommer att ändra språket på hemsidan och även valutan. Efter att en kund hittat vad hen vill köpa och även lagt till de produkterna i kundkorgen kan en betala för sitt inkö med kort, via internetbanken eller PayPal. Leveranskostnaderna är något som varierar beroende på var kunden befinner sig men kunder inom Sverige kan räkna med en leveranskostnad på cirka 16€. Efter att företaget tar emot en beställning från en kund kommer de så snabbt som möjligt att behandla beställningen, detta betyder att kunderna kan vanligtvis räkna med en leveranstid på 3-13 arbetsdagar förutsatt att produkterna finns i lager. Får en kund hem en produkt men ändå känner att hen vill lämna tillbaka den kan det göras inom 14 dagar efter mottagandet. Returer kan göras helt utan att ange orsak och för att göra en retur ska en blankett fyllas i. Eibado har en kundtjänst som kan nås via e-post eller på telefon, det finns en skild telefonnummer för engelskspråkig kundtjänst. 

Erfarenheter av Eibado
Har du köpt produkter från detta företaget? Om svaret är ”ja”, kan inte du då skriva en recension där du berättar vad du vill om företaget? I din recension kan du berätta vad du tyckte om priset och kvalitet på produkterna, men även om du skulle tipsa om Eibado till andra kunder där ute. 


Att tänka på innan flytt.