Dunken

Alla recensioner

Dunken

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Dunken

Intresset för mode och kläder är något som växer hela tiden bland en massa människor, både bland kvinnor och män samt både yngre och äldre. Med kläder och olika stilar kan man få vara kreativ, man kan uttrycka sin personlighet med olika färger och former samt att man kan skapa helt unika stilar genom att plussa ihop olika saker. Om man har ett intresse för mode eller annars bara är ute efter nya kläder så måste man hitta en plats där man kan införskaffa sig nya plagg. En sak man kan göra är att åka till några fysiska butiker, se hur utbudet ser ut och sedan se om man hittar något som faller i smaken eller inte. Men att göra det kan ofta vara ganska tidskrävande, samt att utbudet inte alltid är så stort och så kanske det inte finns så många olika storlekar att välja mellan. Så därför är det bra att man kan handla via nätet. Det är smidigt, det går relativ fort, man behöver inte anpassa sig till några öppettider samt att man behöver inte ens lämna hemmet. Dunken erbjuder herr- och damkläder samt andra accessoarer

Genom att läsa andra personers recensioner om företag som tex Dunken kan man finna svaret på många knepiga frågor som man inte annars skulle fått besvarad utan någon egen erfarenhet. Det är alltid bra att både läsa och skriva recensioner om man har några tankar eller åsikter om ett företag, eftersom det kan hjälpa personer i framtiden. 

Mer information om Dunken
Under året 2003 började företaget att sälja t-shirts i Sverige i en lägenhet. När företaget sedan började att sälja mer produkter så började de även att sälja andra märkeskläder och rockkläder.  Företaget tillverkar inte produkterna själv utan de köper in produkter från hela världen och säljer sedan vidare. 

Vad erbjuder Dunken sina kunder?
Inne på hemsidan har kunderna möjligheten att filtrera utgående från herr eller damkläder, men det finns även andra kategorier på hemsidan som tex accessoarer, märken, tv/film, märken och så vidare. Den normala leveranstidenbeställningar är 1 till 4 arbetsdagar, så länge som produkten redan finns i företagets lager. Är det beställningar som är över 800 kr så är frakten gratis, och i annat fall läggs det till en fraktavgift på 49 kr på beställningarna. Postnord och DHL har hand om leveranserna, och det varierar mellan dem två beroende på paketets storlek och vikt. 

Har du varit kund hos Dunken?
Kunderna kan komma i kontakt med företagets kundtjänst genom e-post eller via telefon. Inne på företagets hemsida kan kunderna även läsa igenom villkoren där de kan hitta information om tex leveranser, reklamationer eller returer. Skulle kunden vilja lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta kundtjänsten för att sedan gå vidare med sitt ärende. 

Har du någon gång handlat hos Dunken? Om du har det kan du skriva en recension där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkterna, hur leveranstiderna var och om kundtjänsten var till hjälp om du var tvungen att kontakta dem. 


Tips på produkter till garderoben.