OmdömesStälle

  Recensioner Dunken

  Intresset för mode och kläder är något som växer hela tiden bland en massa människor, både bland kvinnor och män samt både yngre och äldre. Med kläder och olika stilar kan man få vara kreativ, man kan uttrycka sin personlighet med olika färger och former samt att man kan skapa helt unika stilar genom att plussa ihop olika saker. Om man har ett intresse för mode eller annars bara är ute efter nya kläder så måste man hitta en plats där man kan införskaffa sig nya plagg. En sak man kan göra är att åka till några fysiska butiker, se hur utbudet ser ut och sedan se om man hittar något som faller i smaken eller inte. Men att göra det kan ofta vara ganska tidskrävande, samt att utbudet inte alltid är så stort och så kanske det inte finns så många olika storlekar att välja mellan. Så därför är det bra att man kan handla via nätet. Det är smidigt, det går relativ fort, man behöver inte anpassa sig till några öppettider samt att man behöver inte ens lämna hemmet. Dunken erbjuder herr- och damkläder samt andra accessoarer.

  Genom att läsa andra personers recensioner om företag som tex Dunken kan man finna svaret på många knepiga frågor som man inte annars skulle fått besvarad utan någon egen erfarenhet. Det är alltid bra att både läsa och skriva recensioner om man har några tankar eller åsikter om ett företag, eftersom det kan hjälpa personer i framtiden.

  Mer information om Dunken

  Under året 2003 började företaget att sälja t-shirts i Sverige i en lägenhet. När företaget sedan började att sälja mer produkter så började de även att sälja andra märkeskläder och rockkläder. Företaget tillverkar inte produkterna själv utan de köper in produkter från hela världen och säljer sedan vidare.

  Unboxing & Test | Corsair Strafe RGB MX Silent!

  Vad erbjuder Dunken sina kunder?

  Inne på hemsidan har kunderna möjligheten att filtrera utgående från herr eller damkläder, men det finns även andra kategorier på hemsidan som tex accessoarer, märken, tv/film, märken och så vidare. Den normala leveranstidenbeställningar är 1 till 4 arbetsdagar, så länge som produkten redan finns i företagets lager. Är det beställningar som är över 800 kr så är frakten gratis, och i annat fall läggs det till en fraktavgift på 49 kr på beställningarna. Postnord och DHL har hand om leveranserna, och det varierar mellan dem två beroende på paketets storlek och vikt.

  Har du varit kund hos Dunken?

  Kunderna kan komma i kontakt med företagets kundtjänst genom e-post eller via telefon. Inne på företagets hemsida kan kunderna även läsa igenom villkoren där de kan hitta information om tex leveranser, reklamationer eller returer. Skulle kunden vilja lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta kundtjänsten för att sedan gå vidare med sitt ärende.

  Har du någon gång handlat hos Dunken? Om du har det kan du skriva en recension där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkterna, hur leveranstiderna var och om kundtjänsten var till hjälp om du var tvungen att kontakta dem.


  Tips på produkter till garderoben.

  Dunken
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Dunken

  Din recension

  FAQ

  Är Dunken ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Dunken. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Dunken?

  Dunken är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Dunkens webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.