OmdömesStälle

  Recensioner Dorita

  E- handel

  och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Dorita är en nätbutik där kunderna kan hitta prylar till maskerad, godis, kläder och skor mm.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex Dorita? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Mer information om företaget Dorita

  Superkul.no AS är en norsk nätbutik som både äger och driver företaget och nätbutiken Dorita. Företaget grundades och lanserades under 1999 och de driver både en norsk och en svensk hemsida. Dorita har ett sortiment där det ingår mer än 35 000 artiklar.

  Vad erbjuder Dorita sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan kunderna kolla igenom flera produktkategorier samt att det finns en sökfunktion på hemsidan som kan användas. Kunderna har 14 dagar på sig att returnera någon produkt till Dorita om de vill det, och för att returen ska kunna bli godkänd måste produkten vara i originalförpackningen och i samma skick som när kunden tog emot den. Det finns ingen uppskattad leveranstiden hos företaget med då det görs någon beställning så skickas det ett spårningsnummer till mottagaren så att hen vet var paketet befinner sig. Skulle någon produkt vara slut i lager då kunden gör sin beställning så kommer hen bli meddelad om det.

  Hur kan kundtjänsten hos Dorita nås?

  Har kunderna några frågor eller funderingar så kan de komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post. Inne på företagets hemsida har kunderna möjligheten att kolla igenom olika villkor där de kan få svar på frågor som handlar om tex produkterna, hur man lägger en order eller hur leveranserna fungerar. Är kunden i behovet av att lämna in en reklamation kan hen göra det genom att först kontakta kundtjänsten, för att sedan gå vidare med ärendet.

  Har du någon erfarenhet av Dorita? Om du har det kan du skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om leveranserna, kundtjänsten om du kontaktade dem samt hur kvaliteten på produkterna var.


  Sminktips till tex maskerad.

  Googleoptimering

  Dorita
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Dorita

  Din recension

  FAQ

  Är Dorita ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Dorita. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Dorita?

  Dorita är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Mode, Kosmetika & Personliga Hygienprodukter. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Doritas webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.