OmdömesStalle

  Recensioner Cykelkraft

  Cyklar, cykeltillbehör och cykelkläder, vad du än kan tänka dig som har med cyklar att göra kommer cykelkraft att kunna erbjuda dig. Tack vare detta företag kommer du att kunna hitta den perfekta cykeln för dig och dina behov, beroende om det är en vanlig cykel eller en elcykel. På Cykelkrafts hemsida kan du ta del av över 650 olika varumärken och en pålitlig prisgaranti erbjuds alltid.

  Om Cykelkraft

  Detta företag grundades i Stockholm 1994 och var till början bara en fysisk cykelaffär i Täby. Åren gick och idag har Cykelkraft en stor webbshop och ett flertal fysiska butiker med tillhörande cykelverkstäder. Cykelkraft tycker att det ska vara lika enkelt att handla en cykel på nätet som det är i en fysisk butik, därför har det tagit fram sin allra egna cykelväljare som kommer att kunna hjälpa dig att hitta den perfekta cykeln för dina unika behov och önskemål. När du ska välja vilken cykel du vill ha finns företaget alltid nära på telefon, mail eller chatt för att du ska få den hjälpen du behöver om du känner för det. Cykelkraft är väldigt stolta över sitt stora utbud av cyklar och de har även både små och stora motionärer som elitsatsare.

  Välj rätt elcykel.

  Vad erbjuder Cykelkraft?

  Alltid när du beställer en cykel från detta företag kommer de på företaget ett färdigt montera ihop den och sedan leverera den hem till din dörr utan någon extra kostnad. Vid varje cykelköp och Cykelkraft kommer det att ingå 3 månaders gratis cykelförsäkring och du kommer även att få cykelpoäng på allt du handlar hos dem som du senare kan använda vid ditt senare köp hos dem. Cykelkraft har valt att ta in i sitt sortiment både dyrare och välkända cyklar och varumärken men de tar även in cyklar som är mycket billigare så att alla ska kunna ha möjligheten att köpa sin cykel hos just dem. Hos Cykelkraft är billigt inte synonymt med dåligt, utan det är synonymt med prisvärt. Detta innebär att du kommer att få hem en bra cykel men med enklare komponenter till ett lägre pris. Om du väljer att gå in i någon utav företagets fysiska butiker kommer du att kunna ta del av några av de bästsäljande produkterna och även säsongsbetonade produkter. Du har såklart även möjligheten att prova cyklar innan du bestämmer dig så att du ska bli så nöjd som möjligt med ditt köp.

  Cykelkraft har 3 olika fraktklasser, så beroende på vad du väljer att beställa via dem kommer frakt att kosta dig antingen 59 kr, 149 kr eller 199 kr, du kan kolla på hemsidan mer specifikt vad olika saker kommer att ha för produkt.

  Reklamationer, tips och kontakt med Cykelkraft

  Om du får hem en vara som du sedan upptäcker att det är något fel på ska du såklart lämna in en reklamation på den, det kommer du lättast att kunna göra genom att logga in på hemsidan och sedan skicka till dem vad problemet är.

  Glöm inte att skriva en egen recension om företaget.

  Cykelkraft
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Cykelkraft

  Din recension

  FAQ

  Är Cykelkraft ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Cykelkraft. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Cykelkraft?

  Cykelkraft är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom . Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Cykelkraft gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.