BILLIGTEKNIK

Alla recensioner

BILLIGTEKNIK

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo E-Ville

E-Ville

1 recensioner

Idag finns de mer elektronik i världen än vad det någonsin har funnits. Inte nog med att det finns mer elektronik, men nästan ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

BILLIGTEKNIK

Att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Billigteknik är ett företag som erbjuder olika prylar inom elektronik. 
 
Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos Billigteknik? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

Mer info om Billigteknik
Billigteknik är ett företag som under 2007 grundades och lanserades i Lund av två studenter. Företaget har ännu idag sitt huvudsäte i Lund men i nyare och större lokaler. De är verksamma på teknikbranschen som en återförsäljare vilket betyder att de köper in sina produkter av andra företag och sedan säljer med vidare. 

Det som Billigteknikerbjuder sina kunder
Hem och hushåll, hobby och lek, ljud och bild är alla exempel på olika produktkategorier som finns inne på företagets hemsida. En sökfunktion finns även till användning på hemsidan samt att det finns en kategori med begagnade produkter till försäljning. Fraktkostnaden beräknas utgående från vikten på produkten, men det är antingen 29 kr för lättare produkter eller 49 kr för tyngre varor. Postnord, DB Schenker och DHL är de företag som levererar kundernas produkter. Om inget annat anges på hemsidan så är det ett års garanti som gäller på företagets produkter. 14 dagar har kunderna på sig att göra en retur från och med att de har mottagit varorna. 

Hur kunderna kan nå kundtjänsten hos Billigteknik
Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget Billigteknik genom att skicka e-post till företaget, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.
 
Har du någon erfarenhet av Billigteknik? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


Vad man ska tänka på när man ska köpa ny TV.