Bemz

Alla recensioner

Bemz

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen
Partykungen
3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Solhem Inredning
Solhem Inredning
2 recensioner

Med internet har det kommit flera positiva saker för konsumenten, likaså för producenten. Till exempel om man handlar möbler i...

Logo Jordklok
Jordklok
1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Bemz

Många har ett stort intresse av inredning och prylar i hemmet. Med olika designer och prylar i hemmet kan man uttrycka sig med olika färger och stilar samt att man kan skapa ett hem som ser ut exakt som man vill att det ska se ut. Om man vill ha nya prylar kan man åka till ett fysiskt varuhus och kolla utbudet. Men om man är ute efter stora möbler och prylar så vill man kanske inte alltid ta sig till en fysisk butik eftersom man vet hur svårt det kommer vara att sedan få allting med sig hem. Och då är det bra att man kan handla online och sedan få paketet hämta hem till sig eller så söker man det från närmaste utbud. Det är även väldigt smidigt att handla online eftersom man kan sitta hemma i lugn och ro och göra det, samt att man aldrig behöver anpassa sig för några öppettider. Om man är ute efter tyger, prylar till hemmet och andra produkter kan man gå in på en hemsida med namnet Bemz

Genom att läsa andra personers recensioner kan man finna svaret på många knepiga frågor. Frågor som tex: är det bra kvalitet på produkterna som företaget säljer och är returerna enkla att göra vid behov? Hjälpa kundservicen till om det behövs och är produkterna värda sina pengar? 

Mer info om företaget Bemz
Företaget är lanserat och grundat av en kvinna med namnet Lesley i Sverige som fick idéen till företaget eftersom hon precis hade köpt sig en sommarstuga precis bredvid vattnet. Företaget säljer produkter och tyger, samt att man kan köpa på påklädnader till olika Ikea möbler från Bemz. 

Vad erbjuder Bemz sina kunder?
Inne på företagets hemsida kan man på den första sidan se vilka produkter som är de mest sålda och även vilka produkter som är helt nya för sortimentet. Om man har något speciellt som man är ute efter kan man genast använda sig av sökfunktionen för att hitta just de produkterna. Bemz säljer sina vanliga produkter på hemsidan, men de har även en skild outlet där det säljs produkter till ett extra bra pris. På produkterna som säljs på hemsidan ingår det en garanti på 3 år och för att få sin retur genomförd måste man ha tydliga bilder på problemet samt en beskrivning på det som hänt. 

Bemz har även ett eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få information om erbjudanden och kampanjer direkt till inkorgen på e-posten. 

Hur kan man komma i kontakt med kundtjänsten hos Bemz?
Skulle det vara så att man vill komma i kontakt med företagets kundtjänst kan man göra det via e-post. Men innan man kontaktar dem kan man alltid gå in på hemsidan för att läsa all information och alla villkor som finns där, chansen är stor att man finner svaret på sin fråga på det viset. Skulle man vilja lämna in en reklamation ska man kontakta kundtjänsten. 

Har du handlat hos Bemz någon gång? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension


Så stylar du din soffa.