Bellelily

Alla recensioner

Bellelily

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Bellelily

Att gå emot normen och verkligen bära de kläder man själv vill är något som många har blivit väldigt modiga med och det är något som många väljer att göra i dagsläget. Visst man kan fortfarande hänga på sociala medier och se vilka trender som är pop, men kan man även gå in i en butik och välja de kläder man själv tycker att är snygga. När det kommer till att köpa kläder så finns det så många olika alternativ, både online och i fysiska butiker. Så det kan vara svårt att veta vart man ska vända sig och shoppa, online eller i fysiska butiker? Bellelily erbjuder online kläder, skor och accessoarer. 

Är produkterna värda sitt pris hos Bellelily? Hur är det med storlekarna, kommer jag att kunna köpa min vanliga storlek eller inte? Hur är det med alla olika material som företaget skapar sina produkter av, är de bekväma att ha på sig eller inte? Ta reda på det och mycket mer genom att inne hos oss läsa andra personers recensioner

Mer information om företaget Bellelily
Bellelily är ett e-handelsföretag som online erbjuder sina produkter, i dagsläget driver de inte någon typ av fysisk butik. Inom e-handelsmarknaden samt modebranschen har företaget Bellelily cirka 10 års erfarenhet. Bellelily driver även en egen blogg som kan finnas inne via deras nätbutik. 

Vad erbjuder Bellelily sina kunder?
Användarna av företagets nätbutik kan själva välja i vilken valuta de vill se produkt priserna och även på vilket språk hemsidan ska vara. Inne i nätbutiken finns det olika produktkategorier med ett flertal underkategorier, samt en sökfunktion där kunderna kan söka bland alla produkter som finns i sortimentet. Bellelily levererar sina produkter till länder runt om i världen, och det är möjligt för kunderna att spåra sitt paket medans det är på väg. När det kommer till själva betalningen i nätbutiken så kan kunderna välja mellan att betala med kredit- eller bankkort, eller via PayPal. Skulle det vara så att kunden vill göra en retur så ska hen först börja med att kontakta kundtjänsten och skulle en retur ske ska kunden själv stå för returkostnaden (vilket kan vara dyrare än produkten i sig). 

Hur kundtjänsten hos Bellelily kan nås
Genom att skicka till företaget på Facebook eller genom att skicka e-post till dem är de två olika sätt som företagets kundtjänst kan nås på. Har kunden då redan en ordernummer kan det vara bra att lägga till den eftersom kundtjänsten då kommer att ha mycket enklare att sköta ärendet. Vid behov av att lämna in en reklamation är det möjligt genom att först kontakta kundtjänsten. 
 
Har du gjort något inköp hos Bellelily? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkterna som de säljer, du kan även med egna ord berätta vad du tyckte om storlekarna hos företaget och om du kommer att handla hos dem igen eller inte, kom även ihåg att berätta varför du tycker som du gör. 


Välja klänning efter kroppstyp.