bodum

Alla recensioner

bodum

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

bodum

Att trivas i sitt eget hem är ju verkligen viktigt. Visst är det så då man är ung att man inte har hur många miljontals kronor som helst där man kan köpa sitt dröm hem redan från början, ofta är det till och med så att man inte ens kommer att kunna bo i sitt dröm hem någonsin under sitt liv. Men det behöver inte heller handla om själva huset, utan mer små och mindre inredningsdetaljer och prylar i sitt hem så kan man verkligen få det att kännas som sitter eget hem där man verkligen vill spendera all sin lediga tid. Vissa tycker kanske om att ha gröna växter, andra vill ha värsta drömlika badrummet och för andra räcker det med att i köket har fina koppar och porslin. bodum erbjuder produkter till köket, men även till badrummet och utomhusprodukter

Att både läsa och skriva recensioner är verkligen viktigt. Det kan hjälpa till om vissa personer kanske är osäkra om de ska handla hos en viss butik eller inte, men det är även bra för själva företaget då de får höra vad sina kunder egentligen tycker om dem. Inne hos oss här på OmdömesStalle har du möjligheten att gratis både läsa och skriva recensioner. 

Om bodum
bodum är ett företag som kommer ursprungligen från Danmark och de har funnits redan sedan 1944. Sedan 2016 så säljes företagets produkter i 55 olika länder, samt att det runt omkring i världen finns 20 stycken fysiska butiker. Företaget har redan från start varit ett familjeägt företag och en idag fortsätter att vara det. I företagets nätbutik kan man handla alla deras produkter som är exempel kaffebryggare, kaffebönor, mjölk skummare, det är pressar och kanal, samt olika typer av muggar till olika drycker. De har även en till del av sitt sortiment där de säljer produkter som till exempel handdukar, strand väskor och andra produkter som kan användas inom hemmet eller specifikt i badrummet. Finns även olika återförsäljare i hela världen som säljer av företagets produkter.

Vad erbjuds hos bodum
Det är möjligt att handla hos nätbutiken som vilken nätbutik som helst. Är det kommer till själva betalningen så finns det ett alternativ vilket är direkt via bankkort och när det kommer till leveransen så är det DHL som levererar kundernas paket, med den uppskattade leveranstiden på en till två dagar när det kommer till express leveransen. Väljer kunderna att handla för 199 kr eller mer så behövde inte betala någon fraktavgift, i annat fall så gäller en fraktavgift på 75 kr. Företaget har en kundtjänst som kan nås via e-post eller telefon.

Vad tycker folk om bodum?
Har du själv stilrena koppar från bodum i ditt kök? Eller är du kanske nyfiken på att handla hos dem? Oberoende så kan du inne hos oss väldigt gärna skriva en egen recension om du har några erfarenheter. Då ska du i din recension vara ärlig och verkligen med dina egna ord berätta vad du tyckte om företaget och om du skulle tipsa om dem eller inte. 


Produkt som företaget har i sitt sortiment.