Babyshop

Alla recensioner

Babyshop

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Club Creo

Club Creo

1 recensioner

Att pyssla och att skapa egna saker är något som väldigt många tycker om att göra, oberoende vilken ålder man &aum...

Logo Solhem Inredning

Solhem Inredning

2 recensioner

Med internet har det kommit flera positiva saker för konsumenten, likaså för producenten. Till exempel om man handlar möbler i...

Logo Shopping4net

Shopping4net

1 recensioner

På internet och online kan man hitta precis allting, om man i dagsläget inte vill eller orkar ta sig till butiken så behöver ...

Babyshop

Att vara förälder är en givande uppgift, men också mycket svårt. Du har ett hundraprocentigt ansvar för en annan individ, eller mer, och det varar i minst 18 år. De första åren är särskilt krävande, eftersom nästan all din uppmärksamhet ägnas åt barnen. Det är också en härlig tid när man ser hur de växer extremt snabbt och lär sig nya saker varje dag.

Det är också en tid då man behöver köpa mycket kläder. Bebisar växer extra snabbt och du behöver köpa nya kläder om och om igen. Detta är något som många föräldrar tycker är roligt. För det finns så mycket att välja på! Och alla kläderna är så söta! Ibland kan det dock kännas hektiskt och du kan behöva inspiration. Det finns två smarta alternativ för dig med småbarn: 1. Förbered dig genom att köpa några plagg i olika storlekar de första månaderna och 2. se till att du har en butik du gillar och kan beställa i princip allt du behöver från. En populär butik för barnkläder är Babyshop. Babyshop är en nätbutik som är specialiserad på plagg och andra produkter för småbarn. Läs vad andra kunder säger om Babyshop och se om det är en butik för dig och dina småttingar.

Om Babyshop
Babyshop är en nätbutik för barnkläder och startades 2006. Paret Linn och Marcus Tagesson ville starta sitt eget företag på nätet och då kläcktes idéen bakom Babyshop.se. Deras vision är att erbjuda de senaste modet för nyfödda och barn, framhäva både välkända klädmärken till små nystartade märken och flera väsentliga produkter som föräldrar kan behöva. Sedan starten har företaget vuxit sig stort och säljs nu i flertalet länder. Dessutom har Babyshop vunnit priser som Årets E-handel på både Nordic E-Commerce Summit och Retail Awards.

Vad erbjuder Babyshop?
På Babyshop hittar du ett stort sortiment för barn mellan 0 och 10 år gamla. Välj mellan kategorier som barnkläder, barnskor, accessoarer, barnvagnar, bilbarnstolar, babyprodukter, inredning och leksaker. Babyshop vill erbjuda dig som förälder, ett stort urval när det kommer till varumärken. Till exempel kan du hitta kläder och andra produkter från märken som Acne Jr, Babblarna, Calvin Klein, Diesel, Ecco, GANT, Mini Rodi med flera.

Babyshop är en svensk onlinebutik vilket betyder att du kan räkna med snabb leverans. Vill du besöka flaggskeppsbutiken, finns den i Sturegallerian i Stockholm.

Kom i kontakt med Babyshop
Vill du kontakta kundtjänsten på Babyshop angående en produkt, en beställning eller kanske ett klagomål? Då kan du antingen skicka in ett meddelande via kontaktformuläret på hemsidan eller ringa dem på 010-7502423.

Recensera Babyshop
Har du handlat hos Babyshop förut? Då skulle vi, och många andra föräldrar, uppskatta om du kunde dela med dig av din erfarenhet med oss! Det kan du göra genom att skriva ett omdöme om Babyshop. Var din upplevelse bra eller mindre bra? Vilka produkter köpte du och vad tyckte du om dem? Vad har du velat att Babyshop gjorde bättre? Hur snabbt fick du hem varorna? Rekommenderar du Babyshop eller inte? Varför? Ju mer detaljer, desto bättre!